Tracy Parfum door Ellen Tracy: Een zeer bloemig parfum Review

De bloemige geur Tracy Eau de Parfum van designmerk Ellen Tracy werd gelanceerd in 2006. Deze frisse bloemige geur van parfumeurs Jean Claude Delville en Richard Herpin is beslist vrouwelijk en perfect voor zomerse of warme zonnige dagen.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Over Ellen Tracy

Ellen Tracy maakt deel uit van de modescene die teruggaat tot de jaren 1960. Door gebruik te maken van de nieuwe kledingmarkt voor carrièrevrouwen, werd Ellen Tracy-kleding bekend om hun kosmopolitische en klassieke stijl die naadloos van de werkplek naar de avond kan overgaan.

Evenzo werden hun geuren, te beginnen met de gelijknamige Ellen Tracy in 1992, ontworpen voor moderne vrouwen die parfums wilden die van kantoor naar avond konden gaan. Het bedrijf werd in 2003 verkocht aan Liz Claibourne die nog steeds toezicht houdt op de merken Ellen Tracy.

Hoe ruikt Tracy EDP?

Tracy EDP is een zoete mix van verse bloemen. Het begint met topnoten van pioenroos, pruimenbloesem, cassia en waterlelie voordat het zich nestelt in middentonen van roos, iris, viooltje en lelietje-van-dalen. Dit alles op een basis van sandelhout, amandelmelk, vanille, witte amber en orriswortel.

Mijn indrukken

Van de geurnoten verwachtte ik meer een gourmand-kwaliteit van de amandelmelk, maar de bloemen overweldigden het meestal, waardoor er meer een romige geur overbleef. Het is vrij zoet en kalmerend, de bovenste en middelste noten beginnen sterk maar vervagen tot een aangename, zo niet een bijzonder gedenkwaardige basis.

Het is zachter en rustgevender dan edgy of baanbrekend, maar soms is dat precies wat je van een parfum wilt.

Wie moet het kopen?

Tracy EDP heeft een geweldige sillage en een lange levensduur, als je op een parfum moet spuiten en het de hele dag mee moet laten gaan, is het een goede keuze. Het is ook een zeer budgetvriendelijk parfum, dus als je nieuwsgierig bent om een blinde aankoop te proberen, kost een fles geen arm en een been. Omdat het een relatief lichte bloem is, zou het niet goed werken bij koeler weer – het is meer een warme, zwoele daggeur.

Vanwege de zoetheid en betaalbaarheid kunnen jonge vrouwen deze geur het meest waarderen. Het lijkt het perfecte parfum om te dragen naar je eerste baan, geweldig voor tieners en vroege jaren 20.

Samenvatting: Een zoet en goedkoop bloemenparfum met een goede sillage en een lange levensduur. Troostend en rustgevend.


Pin op Pinterest

Tracy Parfum door Ellen Tracy