Valentino Donna Perfume recenseerde: Voortreffelijk & indrukwekkend

Valentino Donna Parfum is een houtachtige, aromatische geur. Het is een kruidig, oosters en zacht parfum dat niet erg kruidig is, maar mild en zacht, een zoet parfum voor vrouwen of een aangename mannen cologne.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Deze Valentino Donna parfum review zal kijken naar de kenmerken en wat het een van de beste maakt.

Valentino Donna Boven het hoofd

Shop op Nordstrom.com

Wie maakt het?

Valentino Donna is een nieuwere geur in de Valentino lijn. Dit is een populaire collectie voor zowel mannen- als damesgeuren.

Het designhuis lanceerde de lijn in 2015 onder de creatieve leiding van Maria Grazia Chiuri, die als hoofdontwerper met Valentino werkte. Ze stond ook bekend om het creëren van hippe urban stijlen en het pleiten voor gendergelijkheid.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

De parfumeur die deze geur creëerde was Shyamala Maisondieu, die sinds 2000 geuren creëert. Ze heeft een indrukwekkend portfolio van meer dan 200 geuren gemaakt voor verschillende ontwerpers.

Valentino Donna Uitpakken

Naast de originele geur werden later nog twee andere uitgebracht, waaronder Valentino Donna Born in Roma Dupe en Valentino Donna Noir Absolu.

De openingsnoten van Valentino Donna bevatten bergamot. Dit voegt frisheid toe aan een anders donkere geur.

Het mengt zich met vanille, waardoor het een warme rijkdom krijgt en een deel van de zoetheid verwijdert die vanille vaak heeft. De vanillenoot is niet overdreven sterk, maar blijft een paar uur hangen.

Patchouli en leer vormen samen een complexere basis voor het parfum dat de hele dag meegaat. Ze helpen ook om dit parfum zijn diepte en warmte te geven.

Lees ook:   https://www.deloox.nl/product/1091047/skeyndor-essential-wheat-germ-oil-nourishing-cream-50-ml.html

Wie wil het

De beste manier om deze geur te beschrijven is iconisch en verfijnd. Het is geen parfum voor een klein meisje dat zich verkleedt. Het is een geur voor de vrouw die er trots op is een vrouw te zijn en dat feit wil laten zien met vrouwgerichte noten zoals roos en iris.

Valentino Donna Kartonnen Fles

Bovendien heeft de geur een ongebruikelijke hoeveelheid diepte voor iets dat op de markt wordt gebracht als een bloemig parfum. Het gaat niet alleen om bloemen; er zit ook een muskusachtigheid in de basisnoten die alles in balans houdt.

Dit product is voor professionele mannen of vrouwen die in zichzelf willen investeren, of het nu voor werk of romantische dates is en de jongens die veel geld uitgeven zoals parfums met diepte.

Wanneer te dragen

Valentino Donna is een perfecte herfstgeur als je op zoek bent naar iets aards en droogs. Het is echter ook ideaal voor de winter en zelfs de lente.

Misschien wil je voorkomen dat je het in de zomer draagt, omdat Donna zijn eigen warmte heeft die zou botsen met de hete temperaturen.

Je kunt deze geur voor elke gelegenheid dragen, dag en nacht. Hoewel het behoorlijk sterk is, voelt het niet opdringerig aan. Integendeel, het voelt alsof je één bent met de natuur als je het draagt.

Waar te dragen

Op het moment dat je een beetje Valentino Donna op je huid spuit, bevind je je in een wereld van luxe.

We raden de geur aan voor alle gelegenheden, of het nu romantisch is of een avondje uit met vrienden. De charmante en verfijnde geur zal de hoofden doen draaien, waar je ook gaat.

Valentino Donna Gestapeld

Valentino Donna is ook een geweldige geur voor elk formeel evenement.

De unieke mix van bloemige en houtachtige noten geeft het een verfrissende maar elegante aantrekkingskracht waardoor je je bij elke gelegenheid als royalty voelt. Je zult zeker indruk maken op iedereen op het feest met deze vrolijke en sensuele geur.

Tot slot is Valentino Donna ook een ideaal parfum om naar je werk te dragen. Het heeft een professionele sfeer die de indruk wekt dat je zelfverzekerd en serieus bent over je carrière. De verfijnde geur is niet te overweldigend, zodat u uw collega’s of klanten op het werk niet stoort.

Verpakking en presentatie

Het Valentino Donna parfum en de verpakking zijn een indrukwekkende combinatie van elegantie en eenvoud. Ze kunnen een Valentino Donna-geschenkset maken voor de moderne vrouw die van mode, stijl en geur houdt.

Ontworpen door Fabien Baron, de fles is afkomstig van massief glas van de beste kwaliteit. Valentino’s shape is geïnspireerd op ‘de sierlijke rondingen van het lichaam van een vrouw’. De stop heeft ook een uniek ontwerp.

Valentino Donna Sproeier

Het is gemaakt van zwart glas en heeft een vrouwelijke diamantvorm die de rondingen van de fles mooi aanvult.

De verpakking zelf is in Valentino’s kenmerkende rode kleur. Het draagt beide namen op de voorkant om je meteen te laten weten met wat voor soort parfum je te maken hebt. Je kunt ook het logo van Valentino Beauty zien, dat laat zien dat dit één product is uit een hele lijn gemaakt met stijl en elegantie in gedachten.

Persoonlijke indrukken

Wanneer je de fles voor het eerst opent en op je pols spuit, is de eerste geur voortreffelijk en verfijnd, hoewel het voor sommige mensen misschien een beetje te scherp aanvoelt.

Lees ook:   Chanel Gabrielle Douchegel

Zodra het zich echter op je huid nestelt en de eerste geur begint te vervagen, komt er een mooie en zachte rookachtige muskusachtigheid door.

Valentino Donna Close-up

Shop op Nordstrom.com

Fernweh Editions Kaarsen

Het ruikt vergelijkbaar met Valentino Donna Rosa Verde, maar dan veel ingetogener.

Voorstelling

Wanneer je het parfum in eerste instantie op papier spuit, raakt het je met een golf van witte muskus, roos en bergamot. De middelste noten zijn detecteerbaar, maar niet zo sterk als de bovenste en basisnoten.

De officiële beschrijving van deze geur is een moderne chypre die de codes van verfijning en elegantie herinterpreteert. Het heeft een zeer schone maar sensuele geur, en als je van witte muskus houdt met een vleugje citrus en roos, zul je van deze geur genieten.

Dit parfum presteert goed met een beetje sillage dat niet overweldigend is. Dit zou ideaal zijn voor werk of een avondje uit met vrienden. Dit werkt uitstekend als een alledaags parfum zoals Valentino Donna Acqua vanwege de schone en verfijnde geur.

Voors & Tegens

Hier zijn enkele voor- en nadelen van dit parfum.

Pros

  • Duurzaam en krachtig zonder de hele dag de drager te overweldigen
  • Uitstekend geschikt voor speciale gelegenheden
  • Prachtige verpakking
  • Kan gedragen worden door vrouwen of mannen

Tegens

  • Verkrijgbaar in beperkte winkels
  • Kan te duur zijn voor mensen met een beperkt budget