Vera Wang Ultimate Men’s Cologne Review (met video)

Vera Wang EDT voor mannen werd in 2004 gelanceerd door het beroemde designhuis van Vera Wang. Het is een warme, uitnodigende en verleidelijke geur die speciaal voor mannen is gemaakt. Het is samengesteld uit een reeks unieke en onderscheidende ingrediënten die een indruk achterlaten, waar het ook gaat.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Overzicht

Seizoenen: Herfst/Winter/Lente

Gebruik: De geur is ontworpen om zowel overdag als ’s avonds te worden gebruikt.

Notities:
Top: Groene Mandarijn Blad, Yuzu
Hart: Nootmuskaat, Leer, Anijs
Basis: Sandelhout, Tabak

Recensie

Aanvankelijk werd Vera Wang for Men gemaakt en gepromoot als een geur voor mannen die binnenkort zouden trouwen. Sinds de eerste release is het meer uitgegroeid tot een goed voorbeeld van een uitstekende houtachtig aromatische geur die indruk maakt voor een aantal verschillende toepassingen.

Vera Wang lanceerde haar eerste geur voor mannen in 2004 met Vera Wang EDT voor mannen. Het is gemaakt door het spraakmakende designhuis vera Wang.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Verpakking en presentatie

De speciale herengeur wordt geleverd in een eenvoudige en strakke witte doos. De kleur en subtiele textuur van buiten is een aangename verrassing. Het vak toont het logo en de geurnaam op het midden van de doos

Vera Wang heeft meestal kleurrijke geuren en deze is geen uitzondering. Het heeft een levendige amber die gloeit naast zijn witte doos. De effen bruine top zorgt voor een interessant contrast met zijn heldere body.

Lees ook:   SP Balance Scalp Lotion

De glazen fles heeft een afgeronde vierkante omtrek en is zwaarder dan verwacht. Ondanks het gewicht is de bovenkant relatief licht en glijdt hij gemakkelijk weg. De pomp reageert en de verdeling reikt wijd en ver. De geur brengt goed en gemakkelijk aan op de huid. Net als de geur is de textuur zacht en warm wanneer het wordt gedragen.

Ongeacht hoe je deze heerlijke geur tegenkomt, de presentatie zal zeker verrassen en behagen met zijn uitstekende aandacht voor detail.

Hoe ruikt het?

Opmerkingen: Groene Mandarijnblad, Yuzu (Topnoten); Nootmuskaat, Leder, Anijs (middennoten); Sandelhout, Tabak (Basisnoten).

Bij het eerste aanbrengen komen de topnoten naar voren als een uitbarsting van verse zoete citrus die afkomstig is van de synthetische Yuzu. Het is niet overweldigend en mengt zich eigenlijk goed met de rest van de compositie om een duidelijke geur te creëren voor een groot deel van de levenscyclus.

De topnoten gaan verrassend lang mee. Afgezien van de bovenkant, heeft de geur een aantal verschillende geuren gemengd. Het leer en nootmuskaat mengen zich goed met het sandelhout en de tabak om een houtachtige geur te creëren die onder de citrustop blijft hangen.

De sillage op de geur was niet al te overweldigend. Er was een merkbaar spoor dat de geur achterliet, maar het bleef nooit te lang hangen.

De geur in zijn geheel duurt een stevig deel van de dag. Uiteindelijk bladdert de toplaag terug om de houtachtige ondertonen te onthullen, die veel relaxter zijn dan de verse citrus.

Hoewel het hart en de basis niet zo uitgesproken zijn, zijn ze niet zwakker dan hun fruitige tegenhangers. Als er iets is, verandert de frisse geur in een stevig en betrouwbaar houtachtig aroma. Het is een perfecte afsluiter voor Vera Wang’s eerste gecreëerde mannengeur.

Lees ook:   Guerlain Insolence 2021 Eau de Parfum

Waar te dragen

Hoewel het is ontworpen voor een specifieke gelegenheid, is het uitgegroeid tot een veelzijdige geur. Het is geweldig voor de herfst-, winter- en lenteseizoenen.

Het kan zelfverzekerd en verleidelijk zijn, dus het is geweldig om overdag te dragen voor werkuren, of ’s nachts voor een informele hangout / avonddate-avond.

Hoe dan ook, het zal zeker een stijlvolle indruk maken. Als je het gaat dragen voor een romantische gelegenheid, spuit dan net een hint meer dan je normaal zou doen, en de verleidelijke kwaliteiten zullen echt zichtbaar worden.

Wie wil het

Iedereen die op zoek is naar een betrouwbare allround heren EDT zal deze geur waarderen. Het kan in elke situatie voor u werken en een aantal uren een aangenaam aroma behouden.

Fernweh Editions Kaarsen

Hoewel het een ontspannen fruitige top heeft, zal iedereen die van zoete geuren houdt, de mate van zachtheid bewonderen die deze geur erin slaagt om zijn verse citrus te behouden.