Versace Crystal Noir EDT beoordeeld: Betoverend & Gewoon prachtig

Wat een eer is het om deze Versace Crystal Noir review te delen, een eau de toilette die misschien wel een van de meest geliefde van Versace’s geurcollectie is.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Als lid van de lijn van kristalparfums bezet Crystal noir de donkere en sensuele niche en is het gemaakt met diepte.

Versace Crystal Noir EDT

Shop op Ulta.com

Als u op zoek bent naar iets individualistisch, meerlagig en aanpasbaar, zal deze Versace Crystal Noir-recensie u helpen uw kenmerkende geur te vinden.

Wie maakt het?

Deze luxueuze geur is een product van de grote geesten van Gianni Versace en parfumeur Antoine Lie. Antoine Lie, afkomstig uit Straatsburg, Frankrijk, staat bekend om zijn visionaire brouwsels en opperste neus.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Zijn achtergrond in chemie en studie van geur bij Givaudan geven hem een duidelijk voordeel, en het is geen wonder dat hij het brein is achter zo’n populaire geur als Versace Crystal Noir.

Versace

En er zit veel hart achter zijn creaties, verklaarde Antoine Lie in een interview voor Eris Parfums: “Een ingrediënt geeft altijd een soort emotie. Het is meer een kleuring, textuur, en dan is het persoonlijk hoe ik al deze ingrediënten samenstel om deze emotie over te brengen.”

Versace’s Crystal parfumlijn bevat ook Versace Bright Crystal en Yellow Diamond, en Crystal Noir valt op als de diepste en meest sensuele. Het werd geïntroduceerd in 2004 en is sindsdien een immens populaire geur geworden.

De EDT-versies zijn nu echter twee keer geformuleerd, in 2018 en 2021, en de EDP één keer in 2021, tot grote teleurstelling van veel van zijn trouwe fans.

Lees ook:   Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme

Geurnoten

In 2018 is de gember en kokosnoot verdwenen die in de eau de toilette voorkwamen. De 2021-versie is nu 78% alcohol in plaats van 77% en veel loyalisten hebben geklaagd dat het een vergelijkbare geur ontbloot als de vorige versie van de eau de parfum.

Aan welke kant van het hek je ook zit, de noten van de huidige versie van Versace Crystal Noir-noten zijn meerlagig en complex, maar onthouden zich van overweldigend.

Op de voorgrond staan warme en kruidige zwarte bessen en zwarte vijgen, die fruitgeuren brengen die aansluiten bij de middentonen van frangipani en delicate jasmijn.

Er is een stevige, bedwelmende basis van sandelhout en vanillestokje. Hoewel Crystal Noir aan de oppervlakte bloemig is, is het diep complex.

Wie wil het?

Hoewel Crystal Noir is ontworpen voor vrouwen, is het veelzijdig genoeg om te passen bij mannen met voorkeuren voor gewogen fruitige geuren.

Versace Crystal Noir EDT Gestapeld

Dit is een parfum voor degenen die zelfgemotiveerd zijn en klaar om iets nieuws en fris op te bouwen, of het nu in hun carrière of persoonlijk leven is. Sexy en toch praktisch, Crystal Noir is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een persoonlijke, aanpasbare geur.

De set is een geweldige cadeau-optie voor een belangrijke vrouw in je leven. De geur komt ook in een bodylotion en een douchegel om deze eau de toilette te begeleiden. Deze luxe set zorgt ervoor dat iedereen zich gehuld voelt in liefde en succes.

Wanneer te dragen

Neem geen genoegen met een Versace Crystal Noir dupe om je statement te maken. Deze zorgvuldig vervaardigde geur leidt je door een romantische lente en zomer. De oranjebloesem en frangipani elementen van dit parfum passen bij warmere seizoenen.

Versace Crystal Noir EDT Vooraanzicht

We zouden het echter mis hebben als we niet zouden zeggen dat deze geur ook voor de winter kan werken. De zwaardere tonen van peper en kardemom zullen je net zo goed opwarmen als het vuur in de haard en aan je sjaal blijven plakken voor een zoete aromatische ontsnapping uren later.

Lees ook:   Armani Stronger With You Only Eau de Toilette

Waar te dragen

Het mooie van Versace Crystal Noir is de balans tussen bloemige en houtachtige geuren, waardoor het geschikt is voor vele gelegenheden.

Fernweh Editions Kaarsen

Draag dit parfum voor een dagje uit in de stad met een vriend of romantische partner, wanneer je vertrouwen wilt geven zonder het te overdrijven.

Crystal Noir zal de sfeer bepalen voor een avondspel of low-key muzikale uitvoering. De liefdevolle bloemige noten van Crystal Noir zijn ook geschikt voor familiegelegenheden of om te dragen naar uw volgende liefdadigheidsfondsRaiser.

Verpakking en presentatie

De visuele aspecten van Versace Crystal Noir 90ml weerspiegelen zachtjes de persoonlijkheid van het parfum zelf.

Hoewel de vorm en presentatie vergelijkbaar zijn met andere Crystal-geuren Versace Bright Crystal en Versace Yellow Diamond, heeft Crystal Noir een donkerder kleurenpalet.

Versace Crystal Noir EDT Bovenaanzicht

Deze eenvoudige, mooie fles heeft een donker gefacetteerde topper die zijn naamgenoot weerspiegelt. De fles zelf is een onverzadigde roos, donker maar uitnodigend, subtiel en ingetogen in zijn elegante eenvoud.

De 2018-versie was prachtig verpakt in een zwarte doos, maar Versace koos voor een zwart naar goud kleurverloop voor de 2021-versie.

Persoonlijke indrukken

Deze heerlijke geur komt met kracht naar voren, maar op een aangename, bevredigende manier, zoals wanneer een vrouw in een opvallende jurk de kamer binnenloopt.

De vijgen en peper domineren om te beginnen, maar we houden ervan hoe deze prachtige geur gedurende de dag verandert. Warme en romige tonen met een vleugje poederachtige bloemen blijven hangen tot in de latere uren.

Versace Crystal Noir EDT Fles

Shop op Ulta.com

Fernweh Editions Kaarsen

Het dragen van Versace Crystal Noir brengt een gevoel van elegantie zonder pracht en praal. Deze geur heeft de voorkeur voor sociale uitstapjes en belangrijke evenementen in plaats van dagelijkse activiteiten. Versace Crystal Noir is een speciaal parfum bedoeld voor zinvolle doeleinden.

Lees ook:   Mugler Alien Flora Futura Eau de Toilette

Voorstelling

Versace Crystal Noir is een winnaar in de categorieën sillage, levensduur en veelzijdigheid. De eau de toilette deelt zijn geur, maakt zich bekend, net zoals je het verdient om jezelf bekend te maken!

Versace Crystal Noir is een fantastische optie als je van een geur houdt die de hele dag bij je blijft. Niet alleen heeft het blijvende kracht, Versace Crystal Noir biedt bevredigende en stimulerende variaties op zichzelf naarmate de tijd vordert.

Golven van romige en houtachtige geur zullen je tot het einde van je dag verlichten, waar je het ook uitgeeft.

Voors + tegens

Hoewel Versace Crystal Noir voor veel situaties werkt, is het misschien ook niet de beste keuze voor dagelijks kantoorgebruik of evenementen waarbij je in zeer nauw contact staat met mensen, omdat het neigt naar het sterkere einde.

Maar laten we alle prachtige voordelen van deze geur bekijken. Vanwege de vele unieke lagen die in het ontwerp van deze geur zijn verwerkt, zal het je vriend zijn door alle seizoenen en in elke situatie waarin je een krachtig, sensueel randje wilt.

Omdat deze geur verkrijgbaar is in een lotion en body wash, kun je ook de hele avond genieten van Versace Crystal Noir.

Conclusie

Heb je geprobeerd en hield van Versace Crystal Noir EDT? We zijn ervan overtuigd dat deze betoverende geur aan uw geurbehoeften voldoet, of u nu een belangrijke functie bijwoont of een speciale dag doorbrengt met iemand in uw omgeving.