Versace Dreamer Cologne Review: perfect voor buiten

Met parfum is het een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen rijk ruiken en te veel uitgeven. Er zijn veel dure colognes op de markt die heerlijk ruiken, maar de prijskaartjes zijn ontmoedigend.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Versace is een betaalbare manier om naar een miljoen dollar te ruiken zonder overboord te gaan. In onze Versace Dreamer cologne review kijken we naar een van de populairste geuren van de jaren ’90 die vandaag de dag nog steeds sterk is.

Versace De Droom EDP

Shop op Amazon.com

Deze unieke geur is nostalgisch voor velen en wordt beschouwd als een van de beste geuren van de jaren 90. Onze volledige Versace Dreamer cologne review bevat alles wat je moet weten voordat je een fles van deze prachtige geur koopt.

Wie maakt het?

Gemaakt door het legendarische designhuis Versace, werd De dromer voor het eerst gelanceerd in 1996 en is een van de laatste parfums die voor Versace werd gedaan door wijlen Gianni Versace, die in 1997 overleed.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Versace Winkel

Grotendeels gezien als Versace’s antwoord op Dolce &Gabbana Pour Homme, formuleerde Jean Pierre Bethouart deze geur. Jean Pierre Bethouart staat bekend om Homme, Burberry Touch voor mannen en vele anderen.

Hoe ruikt Dromer Eau De Toilette?

De Versace Dreamer geur begint zoet maar krijgt gaandeweg een mannelijke houtachtige geur.  Vele malen geherformuleerd, bestaat de dromer van het hedendaagse geurprofiel uit Jeneverbes, Dragon en Artemisia. Iris, Lily en Flax vormen het hart.

Tabak, dat het meest controversiële deel van de blend lijkt te zijn, vormt naast barnsteen de basisnoten. De tabakstonen in deze handtekening ruiken frisser geplukt en knapperiger dan je zou verwachten.

Lees ook:   Beste Chopard-geuren: de ethische manier om goed te ruiken

Het toevoegen van bloemen, iris en tabak aan de mix creëert een ongelooflijke geur. Versace Dreamer is een van de meest verbluffende op tabak geïnspireerde parfums ooit gemaakt.

Met zijn aangename geur kun je niet zien of je op een exotische kruidenbazaar bent of in je favoriete Italiaanse bakkerij dankzij het droge, kruidige aroma dat heerlijk in balans is met de smaak van amber en bloemige zoetheid in de middennoten.

De originele formule voor Versace Dreamer Eau De Toilette had tabak, een bloemige noot, mandarijn, ceder en tonkaboon die er een fantastische geur van maakten.

tonka bonen

The Dreamer wordt beschouwd als een romantische geur en is niet voor niets een van de best verkochte geuren ter wereld, zelfs na 25 jaar.

Geurnoten

De bovenste Versace the Dreamer-noten zijn Jeneverbes, Dragon en Artemisia; hartnoten zijn Iris, Lelie en Vlas; Basisnoten zijn Tabaksbloesem en Amber.

PROS: De mannelijke geur wordt beschouwd als een klassieker en is een van de must-have cologne collecties.

TEGENS: Hoewel door velen beschouwd als het toppunt van op tabak geïnspireerde parfums, zijn de tabaks boventonen voor sommigen beledigend.

  • Sillage: Goed. Het parfum zal niet een hele kamer overweldigen, maar je kunt een paar hoofden en harten draaien.
  • Levensduur: Het heeft een zeer goede levensduur en duurt ongeveer 5-6 uur.
  • Geur potentie: Geschikt voor kantoren of vrijetijdskleding.
  • Prijs: $$

Wie wil het?

Het is een no-brainer om Versace The Dreamer op te halen als je op zoek bent naar iets dat je naar kantoor kunt dragen en dat niet te afleidend is.

man in functie

De Dreamer is perfect voor de verzamelaar die iets zoets maar sterks wil dragen.

Maar een grote factor bij het kiezen of deze geur voor jou zinvol is, is het feit dat The Dreamer al meer dan twee decennia bestaat.

Lees ook:   NUXE Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Dry Oil

De kans is groot dat iemand op het feest of de borrel deze klassieker draagt.

Fernweh Editions Kaarsen

Wanneer en waar u het moet dragen

Als geur op basis van tabak kan Versace The Dreamer 100ml het beste ’s nachts worden gedragen.  Het is geweldig voor nachtclubs en andere bijeenkomsten en zal zijn mannetje staan te midden van een zee van verschillende geuren.

nachtclub

In termen van seizoen worden de herfst en de lente beschouwd als de beste tijden om het te dragen. Je kunt het in de zomer dragen, maar de zoetheid kan op het heetst van de dag “te veel” worden.

Tijdens de winter of op koudere dagen raden we het dragen van The Dreamer niet aan, omdat het niet mooi open en droog mag. Het zal niet in staat zijn om al zijn prachtige akkoorden uit te drukken.

Er is natuurlijk de kwestie van persoonlijke voorkeur! We raden u ten zeerste aan om het uit te proberen en te vinden wat voor u werkt.

Verpakking en presentatie

De doos wordt geleverd in middernachtblauw, met een spatten van sterren om je aan het sterrenstelsel te herinneren. Afhankelijk van de formule ziet u mogelijk 83 of 79 op de doos.

Het Medusa-logo is prominent weergegeven op deze fles, net als op de rest van de Versace-geurcollectie.

Deze fles heeft een lichter gouden en zilveren kleurenschema dan veel van hun andere ontwerpen. Omdat de geur zo sterk is, zouden slechts één tot twee spuiten nodig moeten zijn.

Persoonlijke indrukken

The Dreamer van Versace is een geur waar we dol op zijn. Het is een unieke mix van bloemige en tabaksgeuren die het onderscheidt van de anderen.

Deze geur heeft complexiteit ver voorbij zijn prijspunt. De geur van wilde bloemen is prominent aanwezig, net als hints van hout en een zware tabaksaanwezigheid.

Het is het hele jaar door een uitstekende tour vanwege de combinatie van de twee verschillende geuren. Hoewel het wordt beschouwd als een mannengeur, houden vrouwen ervan vanwege de bloemige geuren.

Azzaro Wanted by Night is een uitstekend alternatief als je van iets minder zoet en iets meer macho houdt.

Een andere aanbeveling is Prada L’Homme, Prada L’Homme lichte, elegante houtachtige chypre geur die citrus en subtiel kruidige bloemen over een zachte, poederachtige basis legt, wordt vaak gekocht door mensen die genieten van The dreamer.

Versace The Dreamer Cologne Recensie

Shop op Amazon.com

De Dromer heeft een kenmerkende geur. Het zal de aandacht trekken en je veel complimenten opleveren.

Voorstelling

De dromer maakt een blijvende indruk, maar overmeestert de ruimte niet. De geur duurt ongeveer 6 uur op een gemiddelde dag en de prestaties van de geur zijn uitstekend.

Sillage en levensduur

Versace’s The Dreamer duurt vrijwel eeuwig en heeft sterke projecties. Projectie is het sterkst voor de eerste 1-2 uur; daarna projecteert het helemaal niet. Het blijft gewoon op je huid hangen totdat het vervaagt. Als je op zoek bent naar iets dat de hele avond meegaat, is deze geur een geweldige gok.

Als de plaats echter warm is, spuit dan binnen 4 uur opnieuw.

De originele dromer

Laten we het origineel bekijken om de wijzigingen te vergelijken:

The Dreamer van Versace – Original Edition

Gelanceerd in 1996, houdt de Versace the Dreamer originele editie nog steeds een kaars voor de nieuwere variaties. Als je een poll doet voor Versace the Dreamer oud versus nieuw, krijg je waarschijnlijk nog steeds een paar goede stemmen voor de oude.

De topnoten zijn Lavendel, Salie en Mandarijn; de hartnoten zijn Tabak, Roos, Anjer en Geranium; De basisnoten zijn Tonkaboon, Spar, Vetiver en Ceder.