Versace Eros Review: maakt het de hype waar?

Een goede Versace Eros review moet eerst Eros de god begrijpen. Zoon van Aphrodite, de godin van liefde en schoonheid, Eros is een uitdrukking van mannelijke seksuele kracht en vruchtbaarheid.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Deze geur van Versace werd gelanceerd in 2013 en werd gezien als de aromatische expressie van de rauwe seksuele energie van Eros.

Gemaakt met dezelfde precisie waar Versace in de loop der jaren bekend om staat, is Eros zeker een gamechanger. Geprezen als een van de beste high-end colognes op de markt momenteel, is het aromatisch, mild en ontworpen voor elke hedendaagse man die zich bewust is van de noodzaak om goed te ruiken. Hieronder vindt u een indringende blik op de cologne en wat u kunt verwachten.

Cupido standbeeld
Eros Cupido standbeeld van Piccadilly Circus, Londen Engeland UK

Eros for Men, uitgebracht met een vrouwelijke tegenhanger, was de eerste mannelijke geur die door Versace in vijf jaar werd uitgebracht.

“Eros is echt het DNA van het Huis van Versace”, zei Donatella Versace, “We hebben een Grieks motief dat ons doet nadenken over het oude Griekenland, oudheden en mythologie, terwijl de turquoise kleur de Middellandse Zee vertegenwoordigt. Dat is Versace!’

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Deze decadente geur voegt zich bij de gelederen van andere mannelijke Versace-geuren zoals Versace Pour Homme, Blue Jeans en Versace L’Homme.

eros-cologne-top

Wie maakt het?

Versace Eros Eau de Toilette for Men is gemaakt door de Fransman Aurélien Guichard. Geboren in Grosse, algemeen beschouwd als de hoofdstad van parfum, was de wereld van geuren nooit ver van zijn leven, zelfs niet in de kindertijd.

Lees ook:   Wella Professionals Eimi Extra Volume Styling Mousse

Zijn grootouders hadden de kost verdiend met het produceren van rozen en jasmijn voor parfumeurs, terwijl zijn vader, Jean Guichard, parfumeur was. Aurélien studeerde aan de legendarische Givaudan-school in Parijs en trad in de voetsporen van zijn vader.

Hij heeft gewerkt voor een breed scala aan parfumhuizen, van Bond No. 9 tot Davidoff, Robert Piguet en Ego Facto.

Zijn carrière heeft hem al veel lessen geleerd. Hij legde de mantra uit die zijn werk begeleidt en zei: “Om een duidelijk olfactorisch doel te hebben, om opwinding tot leven te brengen, om parfums te creëren die mensen willen gebruiken en delen, en gewoon om gelukkig te zijn.”

Munt
Versace Eros opent met een sterke, verkoelende uitbarsting van munt.

Geurnoten

Versace Eros bevat een aromatische fougere geur. De geur opent met een sterke explosie van munt, groene appel en citroen. Nadat de eerste spritz is vervaagd, verplaatsen de aroma’s zich naar het hart en brengen ze tonkaboon, geranium en ambroxan voort. Ten slotte nestelt de geur zich op een basis van Madagaskar vanille, vetiver, eikenmos, Virginiaanse ceder en Atlasceder.

Over het algemeen is de geur uniek en zal het zeker een mannelijke touch geven aan de drager.

Donatella Versace eros beoordeling
Donatella Versace
bij de plaquette onthulling Rodeo Drive Walk of Style Plaque’s Ter ere van Gianni Versace en Donatella Versace. Twee Rodeo, Beverly Hills, CA. 02-07-07

Verpakking en presentatie

De fles, ontworpen door Donatella Versace zelf, is een meesterwerk van decadentie.

Een blok azuurblauw glas bevat de geur, versierd met Griekse friesmotieven rond het centrale beeld, een afbeelding van het hoofd van Medusa.

Het wordt bekroond door een blauwe topper, goud op de top en met een andere afbeelding van het hoofd van Medusa.

groene-appel-top-noten
Sterke topnoten van groene appel.

Versace Eros Review: persoonlijke indrukken

Versace Eros cologne voor mannen is een grote, gedurfde, smaakbom.

Lees ook:   American Crew Daily Cleansing Shampoo

Understatement en subtiliteit zijn onbekende woorden voor Eros, de opening is enorm en bombastisch, mintachtig en aquatisch. Het is luid en boorachtige smaak is scherp op de opening, misschien vanwege de appel.

Het ruikt klassiek, maar niet ouderwets. Het voelt enigszins jeugdig aan, vergelijkbaar met een Axe- of Lynx-product, maar beter.

De scherpte wordt gecompenseerd door een zoetheid die gemakkelijk kan worden overdreven als het te royaal wordt gespuugd, terwijl Ambroxan – een synthetische versie van ambergris – werkt om de basis zout en oceanisch te houden.

Fernweh Editions Kaarsen

Voorstelling

In deze Versace Eros review kunnen we gerust stellen dat deze eau de toilette een werkelijk indrukwekkende prestatie levert. De initial projectie is enorm en wordt gecombineerd met net zo indrukwekkende sillage en projectie.

Wie wil het?

Volgens Donatella Versace is Eros voor mannen “een geur voor een man die zijn eigen meester is. Hij is een held: een man die hun ideeën en doelen verdedigt.” Dat vertelt ons over wat voor persoonlijkheid deze geur past, maar hoe zit het met welke leeftijd man dit is voor?

Deze Versace Eros-recensie beveelt de geur aan aan een zelfverzekerde, opkomende man in de eerste greep van volwassenheid, of een late tiener die overgaat in de twintig.

Waar moet je het dragen?

Het is zowel volwassen, maar toch speels. Dankzij de indrukwekkende projectie en sillage zou het geweldig zijn voor een club- of date-omgeving, maar kantoorgebruik kan riskant zijn als u wilt voorkomen dat uw collega’s worden verstikt.

In termen van seizoensoverwegingen is Eros for Men het meest geschikt voor meer gematigde omstandigheden, omdat warm weer een ongewenste zoetheid in de geur naar voren kan brengen.

Lees ook:   Sisley Hair Rituel Revitalizing Smoothing Shampoo
versace eros Italiaanse man

Vergelijkbare geuren

Versace Eros for Men EDT werkt in veel opzichten als een gourmand, waardoor het een behoorlijke zeldzaamheid is in de mannelijke geurmarkt. Dit doet meteen denken aan Givenchy’s Irresistible for Men – nog zo’n gourmand. Hoewel de twee nog steeds behoorlijk verschillend zijn.

Aan de andere kant zou je kunnen zeggen dat Eros aanvoelt als een huwelijk tussen de door Ambroxan aangedreven blauwe eau de cologne-geur van Bleu de Chanel en de zoete semi-oosterse synthetische tonen van Paco Rabanne’s 1 Million.

Wat zijn de kosten?

Een fles van 100 ml kan worden opgehaald voor net iets boven de gemiddelde kosten van een eau de cologne. Wij beoordelen het op: $$$

Waar kan ik Eros Versace voor mannen kopen?

versace-eros-men-review

Pin op Pinterest

Eros Versace