Versace Eros vs Dylan Blue: ultieme vergelijking

Versace heeft de afgelopen jaren een aantal oogverblindende geuren gemaakt voor zowel mannen als vrouwen. Vandaag verkennen we er twee uit hun mannenlijn, Versace Eros en Dylan Blue. Zowel Eros als Dylan Blue zijn volledig unieke geuren die in elke omgeving zullen opvallen.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Je zult hoofden draaien met een van deze geuren, van de bestuurskamer tot het feest. Maar wat is het beste voor jou? In dit artikel zullen we kijken naar wat deze twee Versace-geuren onderscheidt en welke kwaliteiten ze het beste voor u maken.

Versace Eros vs Dylan Blue Keulen Vergelijking in een notendop

Laten we eens kijken naar de belangrijkste details van elke eau de cologne:

Versace Eros EDT

Beste om te spelen: Versace Eros

Voor: Deze geur is voornamelijk gemaakt voor mannen, maar sommige gebruikers hebben opgemerkt dat het werkt als een uniseks geur.

Seizoenen: Het werkt goed in alle seizoenen, hoewel het misschien een beetje veel voor de zomer is.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Draag het: Eros is een geweldige geur voor een feestje of een avondje uit.

Gelanceerd: 2012

Pros: Versace Eros is een speelse, frisse geur met zoete tonen van vanille en munt. Het is volkomen uniek van traditionele mannelijke geuren.

Tegens: Versace heeft de formule van deze specifieke geur in de afgelopen jaren veranderd, zodat het niet helemaal dezelfde blijvende kracht heeft als het ooit deed. Sommige mannen vinden de geur ook niet mannelijk genoeg voor hun smaak.

Shop op Amazon.com


Versace Pour Homme Dylan Blauw EDT

Beste voor werk: Versace Dylan Blue

Voor: Mannen

Seizoenen: Het werkt in alle seizoenen, hoewel de aquatische noten het misschien niet de beste optie voor de winter maken.

Lees ook:   MAC Cremesheen Lipstick

Draag het: Deze geur werkt het beste in een werkomgeving.

Gelanceerd: 2016

Pros: Dylan Blue is de meest veelzijdige van de twee geuren, passend bij een meer traditionele mannelijke geur. Het werkt geweldig op kantoor.

Tegens: Sommige gebruikers vinden dat het een beetje veel kan zijn. Het is in het geheel geen subtiele geur.

Shop op Amazon.com

De Makers

Beide geuren komen van Versace. Versace heeft als merk altijd gedurfde moderne ideeën vermengd met traditionele idealen.

versace uitlaat

Dat zien we terug in hun geurlijn. Dylan Blue is het lichaam van de conventionele mannelijke geur, terwijl Eros het idee belichaamt om vooruit te duwen naar een gedurfde nieuwe horizon.

Fernweh Editions Kaarsen

Versace maakte hun eerste geur in 1981, genaamd Gianni Versace for Women. Sindsdien zijn ze blijven samenwerken met verschillende getalenteerde parfumeurs om hun parfumlijn te creëren die de zintuigen terugbrengen naar een vroegere tijd en tegelijkertijd de toekomst omarmen.

Het verschil in geurnoten

Versace Eros maakt deel uit van Versace’s lijn van mannengeuren. Het is vernoemd naar Eros, de Griekse god van de liefde. Eros was ook de zoon van de beroemdere Aphrodite, de godin van liefde en schoonheid.

Versace Eros heeft een frisse, bijna oosterse geur dankzij de combinatie van verse kruiden, hout en citroen.

Als we de basis binnenbrengen, hebben we vanille-, ceder- en eikenmostonen. Aan de bovenkant van deze geur krijg je groene appel-, munt- en citroentonen. Hartnoten zijn Tonkaboon en Geranium.

een mand vol groene appels

Samen is de geur houtachtig en fris. Het aroma speelt het idee van verlangen en passie uit en brengt dat gevoel naar de zintuigen.

Dylan Blue koos voor een aardsere geur waar Eros een en al kruiden en helderheid was.

De topnoten van Dylan Blue zijn Bergamot en Grapefruit. De middelste noten zijn Papyrus en Zwarte peper.

Lees ook:   Attar Collection Musk Kashmir Eau de Parfum

Ten slotte vinden we wierook, muskus en tonkaboon in de basisnoten. Samen is deze geur aquatisch en aards. Er zijn genoeg kruidige groene en kruidige noten om te voorkomen dat deze geur te zwaar wordt.

Waar moet je ze dragen?

Dylan Blue is de meer traditioneel mannelijke van de twee. Het is een uitstekende optie voor een werkomgeving. Het is op geen enkele manier een lichte geur. Het is donker en diep met enorme uithoudingsvermogen.

Fernweh Editions Kaarsen

Aan de andere kant is Eros beschreven als een feestgeur. De leidende noten zijn vanille, munt en citroen.

Het maakt deze geur helder en speels, helemaal niet de strenge doorzetter die Dylan Blue is. Het is niet de meest uitstekende optie voor werk, maar het is fantastisch voor een avondje uit. Dankzij de vanilletonen hebben sommigen gezegd dat het ook als een uniseksgeur zou kunnen werken dankzij de vanilletonen.

Verpakking en presentatie

De fles Versace Eros is een opvallend turkooisblauw met een labyrintachtig patroon dat samen met het glas is verhoogd. In het midden van de fles staat het hoofd van Medusa. De fles brengt het gevoel van koele allure en tijdloosheid dat je zou willen in een parfum of eau de cologne.

Versace Eros Parfum Fles

Je kunt Versace Eros krijgen in 50 ml, 100 ml of 200 ml. De bijpassende eau de toilette is te vinden in 50 ml, 100 ml of 200 ml. Er was ooit een lijn lichaamsproducten met de Versace Eros geur; ze zijn echter niet langer beschikbaar.

De fles Dylan Blue geeft ons een zeer klassiek ogend ontwerp. De fles is diepblauw en schattig met schuine zijkanten, net als een saffier. In het midden van de fles is een eenvoudige gouden munt ingebed met het Medusa-hoofd erin gestempeld. Dit past perfect bij de gouden bottle top.

Lees ook:   Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Eau de Toilette Refillable

Dylan blue is er in een paar verschillende maten. Het is verkrijgbaar in 50 ml, 100 ml, 200 ml en een travel spray van 10 ml. Net als de Eros lijkt het erop dat Dylan Blue in eerste instantie is gelanceerd met een selectie van bijpassende body-producten, maar het lijkt erop dat die producten niet langer beschikbaar zijn.

Persoonlijke indrukken van elk

Beide geuren van Versace zijn showstoppers op zich. Eros biedt een zoetere, groenere geur, terwijl Dylan Blue een meer klassieke, aquatische geur is.

Anderen hebben opgemerkt dat Dylan Blue de meest veelzijdige van de twee is, meer geschikt voor elke omgeving, terwijl Eros meer opvalt als een unieke optie.

Sommige vrouwen hebben zelfs gezegd dat ze liever de originele Versace Eros dragen in plaats van de Eros-variëteit die speciaal voor vrouwen is ontworpen.

Het vonnis is sterk afhankelijk van levensstijl. Als je op zoek bent naar een geweldige geur voor werk of vergaderingen, dan is Dylan Blue een geur die de aandacht zal trekken. Aan de andere kant, als je iets lichters en fris wilt voor een avondje uit, dan is Eros een geweldige optie voor jou.

Voorstelling

Van de twee is Versace Dylan Blue longevity de duidelijke winnaar. Deze harde geur blijkt tot 9 uur mee te gaan.

Als je je afvraagt hoeveel sprays Versace Dylan Blue er nodig zijn om dat soort uithoudingsvermogen te krijgen, zei een klant dat het hem ongeveer vier kostte.

Versace Eros daarentegen is een beetje zwak gebleken. Veel klanten hebben gezegd dat het op dit moment maar een paar uur lijkt te duren. Om deze reden, als je van deze geur houdt, kan het de moeite waard zijn om de reisgrootte-optie te krijgen om onderweg opnieuw aan te brengen.