Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette

Welkom bij mijn parfumblog! Vandaag ga ik het hebben over een heerlijke geur van Versace, namelijk de Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette. Deze parfum is perfect voor mannen die op zoek zijn naar een frisse en verleidelijke geur. Ik zal je alles vertellen over de beschrijving, productspecificaties, parfumpiramide, geurindrukken, voor- en nadelen, en nog veel meer. Laten we beginnen!

Beschrijving

De Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette is een geur die je meteen meeneemt naar een zonnige vakantie aan de Middellandse Zee. Het combineert frisheid met sensualiteit en is daardoor perfect voor de moderne man. De geur opent met sprankelende noten van citroen, bergamot en rozenhout, gevolgd door een hart van hyacint, salie, cederhout en geranium. De basisnoten bestaan uit amber, muskus, saffraan en houtachtige noten. Het resultaat is een verfrissende en verleidelijke geur die de hele dag blijft hangen.

Productspecificaties

 • Merk: Versace
 • Geur: Versace Man Eau Fraiche
 • Type: Eau de Toilette
 • Inhoud: 100 ml
 • Geurnoten: Citroen, bergamot, rozenhout, hyacint, salie, cederhout, geranium, amber, muskus, saffraan, houtachtige noten

Parfumpiramide

De parfumpiramide van de Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette bestaat uit drie lagen: topnoten, middelnoten en basisnoten.

Topnoten

De topnoten zijn de eerste geuren die je ruikt wanneer je de parfum aanbrengt. In dit geval zijn de topnoten citroen, bergamot en rozenhout. Deze frisse en citrusachtige geuren zorgen voor een energieke en verkwikkende start.

Middelnoten

De middelnoten komen tevoorschijn nadat de topnoten vervagen. Voor de Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette zijn de middelnoten hyacint, salie, cederhout en geranium. Deze combinatie van bloemige en houtachtige geuren zorgt voor een verfijnde en mannelijke touch.

Lees ook:   La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 SPF 50+

Basisnoten

De basisnoten zijn de geuren die het langst blijven hangen en de parfum zijn diepte geven. Bij deze parfum bestaan de basisnoten uit amber, muskus, saffraan en houtachtige noten. Deze warme en sensuele geuren zorgen voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Geurindrukken

De Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette roept verschillende geurindrukken op. De frisse citrusnoten geven een energiek en verkwikkend gevoel, terwijl de bloemige en houtachtige geuren zorgen voor een verfijnde en mannelijke touch. De warme basisnoten geven de geur een sensuele en verleidelijke twist. Al met al is dit een geur die perfect is voor dagelijks gebruik, maar ook geschikt is voor speciale gelegenheden.

Voordelen

De Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette heeft verschillende voordelen:

 • Frisse en verkwikkende geur
 • Langdurige geur die de hele dag blijft hangen
 • Verfijnde en mannelijke touch
 • Geschikt voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden

Nadelen

Hoewel de Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette veel voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen:

 • De geur kan voor sommige mensen te sterk zijn
 • De prijs is aan de hogere kant

Voor wie is dit?

De Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette is perfect voor mannen die op zoek zijn naar een frisse en verleidelijke geur. Het is geschikt voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Deze geur straalt zelfvertrouwen en stijl uit, en is daarom ideaal voor de moderne man.

Parfumeur

De parfumeur achter de Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette is Olivier Cresp. Hij heeft met zijn creatie een geur neergezet die perfect past bij de visie van Versace.

Lees ook:   Calvin Klein Eternity Men Aftershave

Meer over het merk

Versace is een Italiaans modehuis dat in 1978 werd opgericht door Gianni Versace. Het merk staat bekend om zijn luxe en extravagante stijl, zowel op het gebied van kleding als geuren. Naast de Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette heeft het merk nog vele andere parfums in zijn assortiment, voor zowel mannen als vrouwen.

Wat zit er in de doos?

Wanneer je de Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette bestelt, ontvang je een stijlvolle doos met daarin de flacon van 100 ml. De flacon zelf is elegant en straalt luxe uit.

Review

Ik heb de Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette zelf getest en ik ben erg onder de indruk van deze geur. De frisse citrusnoten zorgen voor een verkwikkende start van de dag, terwijl de bloemige en houtachtige geuren zorgen voor een verfijnde en mannelijke touch. De warme basisnoten geven de geur een sensuele en verleidelijke twist. Ik krijg veel complimenten wanneer ik deze geur draag en hij blijft de hele dag subtiel aanwezig. Het enige nadeel is dat de geur iets aan de sterke kant kan zijn, dus ik raad aan om niet te veel te gebruiken. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Eau de Toilette en Eau de Parfum?

Het verschil zit in de concentratie van geurbestanddelen. Eau de Toilette heeft een lagere concentratie en is daardoor lichter en minder langdurig dan Eau de Parfum.

Lees ook:   HAAN Sunset Fleur Case with lanyard

Hoe breng ik de Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette aan?

Je kunt de Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette aanbrengen op de pulsatiepunten, zoals de polsen en de nek. Spray een kleine hoeveelheid op ongeveer 15-20 centimeter afstand en laat de geur opdrogen.

Hoelang blijft de geur van de Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette hangen?

De geur van de Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette blijft gemiddeld 6-8 uur hangen. Dit kan variëren afhankelijk van factoren zoals huidtype en activiteiten.

Conclusie

De Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette is een heerlijke geur voor de moderne man. Met zijn frisse en verleidelijke noten is deze geur geschikt voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Hoewel de geur iets aan de sterke kant kan zijn, blijft hij de hele dag subtiel aanwezig. Ik raad deze geur zeker aan voor mannen die op zoek zijn naar een verfrissende en verleidelijke geur.