Versace Man Eau Fraiche Review: voel je fris en zelfverzekerd

Goed ruiken is een groot deel van je goed voelen, dus de geur die je draagt, kan uiteindelijk je zelfrespect op meer dan één manier beïnvloeden. Mannelijke geuren zijn een positieve bron van kracht en vertrouwen die de drager verheft en de mensen om hen heen aantrekt.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Versace Man Eau Fraiche legt dit idee niet alleen precies, maar ook op een eenvoudige manier vast.

Eau Fraiche vertaalt zich naar “zoet water”, wat de verfrissende aantrekkingskracht van dit parfum verklaart en hoe je geen sterke, unieke geur nodig hebt om vertrouwen te hebben in je mannelijkheid.

Versace is een van ’s werelds krachtigste en bekendste merken, en hun colognes en parfums vertegenwoordigen dat altijd.

Versace Man Eau Fraiche is slechts een van de decadente Versace-geuren, zoals Versace Pour Homme, Versace Dreamer en Versace Eros.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Versace Man EDT

Shop op Amazon.com

In deze Versace Man Eau Fraiche review vind je alles wat je moet weten over Versace Man Eau Fraiche en of het is wat je zoekt in een mannelijk parfum.

Wie maakt het?

Om onze Versace Man Eau Fraiche-recensie te beginnen, moeten we beginnen met wie deze eau de cologne maakt. Eau Fraiche is een mannelijk Versace parfum gemaakt door Gianni Versace.

Versace Outlet

Sinds de release in 2003 heeft Versace Man Eau Fraiche naam gemaakt als een opmerkelijke geur voor mannen dankzij het bekende merk en de altijd blijvende geur.

Geurnoten

Wat een parfum bestand maakt tegen tijd en maatschappelijke veranderingen zijn de geurnoten. Terwijl de meeste mannelijke geuren draaien om vergelijkbare geuren, bieden de Versace Man Eau Fraiche-noten een unieke benadering van mannelijk parfum.

Lees ook:   Eve Lom Rescue Mask

Een notencombinatie van Carambola, een zoete en lichte vrucht, met witte citroen en palissander geeft een fris en verfrissend gevoel van deze Versace geur.

carambola fruit |

De cederbladeren, dragon en salienoten zijn natuurlijke geuren die de frisheid van dit parfum benadrukken.

Elke geurnoot combineert op natuurlijke wijze met zoet water en brengt de knapperigheid van de geur naar voren.

Zoals alle producten zijn er positieve, negatieve en verschillende opvallende kenmerken van Versace Man Eau Fraiche.

Pros

 • Licht en laat je schoon voelen.
 • Verfrissend maar niet overweldigend.
 • All-round genoten van geur

Tegens

 • Kan zeepachtig ruiken
 • Borderline Vrouwelijk
 • Gemengde beoordelingen over Longevity

Functies

 • Sillage: Gemiddeld
 • Levensduur: Goed
 • Geur potentie: Vers
 • Geschikt voor: Zomeractiviteiten binnen of buiten
 • Prijs: $$

Wie zou het willen

Deze geur is voor mannen die houden van het gevoel van een frisse douche na de sportschool, een nieuw kapsel of het dragen van een strakke outfit.

Het is een geur voor zelfverzekerde mannen die zich comfortabel voelen in hun mannelijkheid. Het is voor mannen die houden van het gevoel schoon te zijn en ook fris te ruiken.

Versace Man Eau Fraiche is een geur voor mensen die net zo fris willen ruiken als ze eruit zien en zich net zo fris willen voelen als ze ruiken.

Wanneer draag je het?

Hoewel deze geur het hele jaar door kan worden gedragen, kunnen niet alle geuren zeggen dat ze in de zomer schijnen.

Versace Man Eau Fraiche kan omdat het zo licht is en ruikt alsof je fris hebt gedoucht ondanks dat je buiten bent op een warme zomerdag.

man die geniet van het zomerseizoen

Het is een goed afgeronde geur die kan worden gedragen wanneer je maar wilt. Het werkt in alle seizoenen en is bestand tegen de meeste uren op een dag.

Waar te dragen

Versace Man Eau Fraiche kan casual en formeel gedragen worden. Het is waarschijnlijk het beste woord overdag, op het werk of thuis.

De geur is erg licht, dus het dragen ervan op late-night dates of in clubs is misschien niet de beste tijd als je voor een verleidelijke aantrekkingskracht gaat. Maar dat hangt natuurlijk ook af van wat je probeert over te brengen en je persoonlijke voorkeur.

Versace Man Eau Fraiche is een gunstige geur die zowel mannen als womannen evenzeer. Het hebben van hints van vrouwelijkheid in je geur kan aantrekkelijk zijn voor vrouwen, en de frisse, douche-achtige geur kan aantrekkelijk zijn voor mannen.

Crystal Noir is een voorbeeld van een vrouwengeur die mannen vaak dragen.

Als je van de geur geniet, kun je niet fout gaan, waar je het ook draagt.

Verpakking en presentatie

De verpakking en presentatie van dit geurproduct zijn spot-in. Er is een Versace Man Eau Fraiche 200ml fles beschikbaar om te kopen.

Met een naam die zoet water betekent, ziet de lichtblauwe kleur in een heldere fles eruit alsof het schoon water van binnen is in plaats van keulen. Het ziet er net zo aantrekkelijk uit als de geur, zozeer zelfs dat het er verfrissend genoeg uitziet om te drinken.

Deze verschijning is geïnspireerd op het aroma zelf. Zelfs de doos waarin het wordt geleverd, heeft een blauw, kabbelend watereffect dat nog meer detail aan de presentatie toevoegt. Op de plank of in uw huis ziet Versace Man Eau Fraiche er net zo goed uit als het de rol speelt.

Persoonlijke indrukken

Persoonlijk is Versace Man Eau Fraiche een van de beste Versace-geuren die beschikbaar zijn. Het is ongelooflijk veelzijdig en aantrekkelijk voor bijna iedereen.

De eenvoud is wat het over de top zet. Versace Man Eau Fraiche probeert de zintuigen niet te overrulen met sterke en gedurfde geuren, maar neemt in plaats daarvan iets over het hoofd gezien als schoon voelen en maakt het een wenselijke eigenschap.

Versace Man Eau Fraiche Recensie

Shop op Amazon.com

Voorstelling

Versace Man Eau Fraiche presteert erg goed bij verschillende gelegenheden. Het is geen zomerse cologne alleen gebaseerd op zijn geurtonen, maar het is de kracht om lichaamsgeur en zweet op een warme dag te overmeesteren. Bovendien is de geur aromatisch en verfrissend, zelfs uren in een buitenevenement.

Conclusie

Versace Man Eau Fraiche is een meesterwerk van een geur. Versace komt altijd met aromatische, krachtige mannelijke parfums, en deze is toevallig een van de beste. Het is fris, schoon en geeft je het gevoel dat je net uit de douche bent gestapt.

Ondanks dat versace man eau fraiche bijna twintig jaar oud is, blijft het een van de populairste Versace Man colognes die beschikbaar zijn voor mensen die de voorkeur geven aan mannelijke geuren.

Rechtstreeks verkrijgbaar bij Versace, in winkels en op Amazon, kunt u uw parfum vandaag nog bestellen.

Als je genoten hebt van deze Versace Man Eau Fraiche review, maar op zoek bent naar iets anders, hier zijn de top drie duurste mannelijke colognes.

Pin op Pinterest

Versace for Man - Pinterest Pin