Versace Pour Homme beoordeeld: A Perfect Nighttime Cologne

Versace is een bekend merk dat kleding, schoenen, huishoudelijke producten, tassen, accessoires en geuren levert voor zowel mannen als vrouwen. Het kenmerkende Medusa-hoofdlogo geeft een mythologische essentie aan alles wat Versace maakt.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Hun geuren bieden veel verschillende geurnoten. Er zal er zeker een zijn waar je van zult houden. Als je op zoek bent naar een nieuwe geur om te dragen, is Versace de beste plek om te beginnen.

Versace Pour Homme is een kenmerkende cologne om je te helpen in de wereld van Versace te stappen.

Versace Pour Homme EDT

Shop op Sephora.com

Het is een populaire, langdurige mannengeur die al geruime tijd bestaat. Laten we dus eens kijken wat het zo geliefd maakt bij velen.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Wie maakt het?

De Spaanse parfumeur Alberto Morillas is de maker van Versace Pour Homme. De geur werd officieel gelanceerd door Versace in 2008. Morillas is ook de maker van een andere populaire Versace geur genaamd Versace Pour Homme Dylan Blue.

Morillas groeide op in Sevilla, Spanje, waar hij zijn jeugd doorbracht met het verkennen van de natuur die zijn huis omringde. Prachtige tuinen omringden zijn ouderlijk huis en vulden de lucht met mooie bloemige noten.

Dit huis is waar zijn liefde voor geuren en geurcombinaties voor het eerst ontstond. De invloed van zijn opvoeding inspireerde hem om geuren te creëren die de natuur en natuurlijke geuren nabootsen.

Zijn geurcreaties verspreidden zich over meerdere bekende merken, variërend van Ralph Lauren en Calvin Klein tot Versace en Gucci. Momenteel is hij een meesterparfumeur voor een Zwitsers geur- en smaakbedrijf genaamd Firmenich.

Lees ook:   Jil Sander Sun Eau de Toilette

Geurnoten

Wanneer het Versace Pour Homme-parfum voor het eerst wordt gesponnen, vullen tonen van Diamante-citrus, bittere oranje bladeren, Neroli-bloemen en mediterrane accenten de lucht.

neroli bloem

Nadat deze verfrissende geuren beginnen te bezinken, beginnen middennoten van geraniums, scharlei, blauwe hyacint en ceder als een verademing naar binnen te bewegen.

Kort daarna komen basisnoten van amber en muskus aan om de geur af te maken met een mannelijke toets.

Wie wil het?

Versace Pour Homme is voor de zelfverzekerde, slimme, moderne man. De geur vertoont het gepassioneerde karakter en de drang naar succes van de moderne man.

Toen de geur werd gelanceerd, vertelde Donatella Versace aan verslaggevers dat Versace Pour Homme, “… vertegenwoordigt een sterke, sensuele man met vastberadenheid.”

sterke en zelfverzekerde man

Deze geur zou perfect zijn voor een jonge man die klaar is om de wereld met vertrouwen en durf tegemoet te treden.

Wanneer en waar het te dragen

Als we aan de lente en de zomer denken, zijn fruit en bloemen de eerste dingen die in ons opkomen. Deze geur wordt het best gedragen in het voorjaar en de zomer vanwege de citrus- en bloemige tonen. Het is als warm weer in een glazen fles.

Het heeft een mooie frisse, verfijnde geur, dus het is het beste voor ’s nachts. Spritz een beetje door voordat je op date gaat of naar een chique diner met vrienden gaat.

man die met zijn vrienden dineert

Neem het mee op vakantie voor dinerdates en chique nachtevenementen. Versace Pour Homme-geschenksets bieden flessen van reisformaat, dus reizen met keulen is geen gedoe.

Formele of belangrijke gebeurtenissen overdag zijn een uitzondering op de nachtelijke aanbeveling.

Fernweh Editions Kaarsen

Presentaties voor werk, een date overdag of een feestje zijn geweldige kandidaten voor deze geur. Deze geur schreeuwt volwassen en zelfverzekerd en dat is precies de vibe die je wilt uitstralen bij belangrijke evenementen.

Lees ook:   11 Top Boucheron parfums die je niet mag missen

Verpakking en presentatie

De Versace Pour Homme flessen van 50 ml, 100 ml en 200 ml worden allemaal geleverd in een kenmerkende Versace-doos. Het wordt geleverd in een rechthoekige, zwarte doos met een bedrukte Romeinse rand.

De naam van de geur is gecentreerd op de doos met het Medusa-hoofdlogo. En dan wordt de doos verzegeld met cellofaan. Het ontwerp is eenvoudig, maar toch verfijnd. Het is niet overdreven, maar het is ook niet flauw. Minder is meer.

Wanneer je het plastic cellofaan eraf haalt en de doos opent, krijg je een doorzichtige glazen fles. In de fles heeft de geur zelf een lichtblauwe tint.

Het doet denken aan water. Het beroemde zilveren Medusa hoofdmedaillon bevindt zich aan de buitenkant van de fles en de flessenpomp is bedekt met een zilveren topper, met “Versace” gegraveerd in de nek.

Medusa logo

De flessen kunnen enigszins verschillen, afhankelijk van welke maat je krijgt. De Versace Pour Homme 100mL fles en de Versace Pour Homme 200mL fles hebben minder glas dan de 50mL fles.

Je zult merken dat de fles van 50 ml een stevig stuk glas heeft dat de bodem van de fles vult. De flessen van 100 ml en 200 ml zijn uitgehold in vergelijking met de fles van 50 ml.

Persoonlijke indrukken

Vrijmoedigheid is het eerste wat in je opkomt. De eerste geur is vrij sterk, maar niet op een slechte manier. Als je eau de cologne of parfum koopt, wil je het kunnen ruiken. De geur begint sterk en verzacht naarmate de tijd verstrijkt.

Dat is waar de midden- en basisnoten beginnen te klinken. Je hoeft zeker niet veel van deze geur te spuiten. Met een beetje kom je al een heel eind.

Versace Pour Homme doet denken aan warme, zomerse nachten en goede tijden. Het is bijna geruststellend. Als chique vakantie een geur was, zou dit het zijn.

Versace Pour Homme EDP

Shop op Sephora.com

Het is verfijnd en volwassen, maar toch een beetje speels. De bloemige noten brengen de “leuke” geur naar voren, terwijl de ceder, amber en muskijn verfijning schreeuwen. Het is een perfecte balans.

Voorstelling

De geur blijft urenlang hangen en het kuilvoer is geweldig. Als de geur op de huid wordt gespoten, zal de sillage gedurende de dag verzwakken.

Als je het echter op kleding spritz, gaat het de hele dag mee. Het aantrekken van kleding is dus het beste als je wilt dat de geur lang meegaat.

Voors & Tegens

Voor- en nadelen zijn nuttig bij het nemen van een beslissing om iets te kopen. Gebruik deze voor- en nadelen om uw beslissing te nemen over de aankoop van Versace Pour Homme.

Pros

  • Schone, frisse geur
  • Perfecte nachtelijke eau de cologne
  • Geweldig kuilvoer op kleding
  • Duurt het grootste deel van de dag

Tegens

  • De geur kan voor sommige mensen een beetje sterk zijn
  • Opnieuw aanbrengen kan nodig zijn na ongeveer 6 uur
  • De geur is misschien te bloemig naar de smaak van sommige mannen
  • Slecht kuilvoer bij het spuiten op de huid

Laatste gedachten

Geuren zijn het perfecte accessoire. Versace Pour Homme zal wat vertrouwen in je stap geven en je de boost geven die je nodig hebt om je dag door te komen.

Een beetje spritz zal een lange weg gaan en je urenlang fris laten ruiken. Het is begrijpelijk waarom deze mannengeur een van versace’s kenmerkende geuren is.