Vuur en ijs: VIRTU Keulen Door Vince Camuto Review

door Jack Lackey

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Vince Camuto is een lifestyle merk voor degenen die genieten van een aantal van de fijnere dingen in het leven. VIRTU, geleverd via Parlux LTD, is onlangs landelijk gelanceerd en roert de wereld van mannengeur.

Met een unieke mix van warme en koele VIRTU van Vince Camuto is een gedurfde, maar verfijnde geur die zeker de aandacht zal trekken.

Eerste indrukken zijn alles: verpakking

Vince Camuto is gemakkelijk te herkennen aan de verpakking. Ik vind dat hun embleem en lettertype een perfecte mix is tussen minimalisme en klasse. De doos voor VIRTU is een reflecterend chroom dat waarschijnlijk zou kunnen concurreren met uw spiegel, heeft een zwarte rand rond de randen en is voorzien van hun met de hand gestempelde kuif in zwart.

De fles zelf combineert een zwarte, met leer gebonden look met stiksels op de achterkant. De naam is naar beneden gegraveerd en het chromen embleem knalt prachtig met de donkere fles. Er zijn ook fijne details zoals een chromen rand aan de bovenkant en helder glas aan de onderkant.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Met zo’n strak design zou deze fles zeker een blikvanger zijn als hij openlijk zou worden uitgestald.

Vince Camuto Virtu Keulen en koffer in een bruin bureau en een muur van granieten rots

Maak er een notitie van: geur

Deze cologne had me in eerste instantie verslaafd.

Het biedt een perfecte balans tussen vuur en ijs, omdat er een vleugje warmte uit de fles komt, gevolgd door een frisse kilte en eindigend met een gladde afwerking. Het is alsof het drinken van de beste bourbon op ijs je meteen opwarmt, maar nog steeds koel aanvoelt.

Lees ook:   Shiseido Brow InkTrio Wenkbrauwpotlood

De eerste topnoten van gemalen peperkorrel en verse papyrus die je als eerste ruikt, is een perfecte balans tussen koelte en warmte. Ze zeggen dat tegenpolen dit aantrekken is een tastbaar bewijs dat je absoluut iets verfrissends kunt hebben dat ook wat warmte bevat.

De basisnoten van Toscaans leder, zijdezachte muskus en Indisch Sandelhout zorgen voor een aardse en warme ondertoon. Als je denkt, een versleten leren stoel bij het vuur met een goed boek in de hand, dat is het soort warmte waar ik het over heb. Deze notities voegen dat gevoel van klasse, charme en allure toe dat niet alleen complimenten kan opleveren, maar zelfs gesprekken kan starten.

De hartnoten nemen de intensiteit van de bovenste noten en koelen deze af. Witte berk en Haïtiaanse vetiver voegen een meer heldere toon toe. Een beetje alsof je bij een vreugdevuur zit op een kille nacht die comfortabel koelt met de hitte van een vuur in de buurt.

Anytime Is the Right Time: Gebruik

Ik heb deze houtachtige cologne zowel overdag als ’s nachts gebruikt. Hoewel mijn partner zeker een fan was tijdens onze date en het zichzelf afficheert als een romantische geur, vond ik dat het behoorlijk veelzijdig is, onze vrienden waren er ook dol op op woensdagavond trivia aan de bar.

Deze geur is gedurfd genoeg om een statement te maken tijdens een interview, maar zacht genoeg om elke dag te gebruiken. Ik zou zeggen dat het veilig is om aan dek te hebben voor elke gelegenheid en niet overweldigend is voor anderen.

Lees ook:   Versace Eros Review: maakt het de hype waar?

Ik zou deze geur zeker aanraden en ben dol op de balans tussen koelte en warmte die het levert. Ik waardeer het vooral dat het uren duurt, zonder je in het gezicht te slaan. Het heeft een geweldige geur waarvan ik denk dat veel mensen ervan zouden genieten, en ik vind het geweldig dat het voor zoveel verschillende gelegenheden kan worden gebruikt.