Wat u moet weten over Alexandria Geuren voor mannen

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Voor iedereen die op zoek is naar geurklonen, ben je waarschijnlijk het merk Alexandria Fragrances tegengekomen, bekend om het maken van bijna perfecte kopieën van dure geuren voor mannen, vrouwen en ook uniseks geuren tegen prijzen die toegankelijker zijn voor de gemiddelde persoon.

Maar hun uitgebreide line-up kan overweldigend zijn en het enorme aantal keuzes kan je ervan weerhouden de trekker over te halen.

Om nog maar te zwijgen, het kiezen van de beste cologne voor jou kan vaak voelen als mission impossible, en je vraagt je misschien af, zijn Alexandria Fragrances voor mannen goed?

Om die vraag te helpen beantwoorden en je wat duidelijkheid te geven, zal het bericht van vandaag alles behandelen wat je moet wetenwe zullen het over het merk hebben, je onze mening geven over de vraag of ze het waard zijn om geld aan uit te geven en een paar van de meer populaire opties bespreken.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Over Alexandria Fragrances

Alexandria Fragrances is een onafhankelijk parfumhuis dat zich toelegt op de productie van handgemaakte nichearoma’s. Hoewel het bedrijf is gevestigd in Los Angeles, CA, komen de wortels van de halve wereld: Caïro, Egypte, om precies te zijn.

Cairo is waar CEO Hany Hafez vandaan komt, en het is waar hij inspiratie opdeed voor het bedrijf. Hafez’ familiebezit in Egypte, wat hem een achtergrond en grote interesse in parfums gaf. Deze familietraditie van het werken met geuren dwong hem uiteindelijk om een eigen fysieke winkel te openen.

Alexandria Geuren3

Toen Hafez in 2010 naar de Verenigde Staten verhuisde, besloot hij in 2012 een bedrijf op te richten in LAand Alexandria Fragrances. Deze online winkel is toegewijd aan het helpen van mensen bij het vinden van geuren waar ze van houden, en de naam is een eerbetoon aan de stad in Egypte waar geuren duizenden jaren geleden werden geboren.

Lees ook:   Zarkoperfume Molecule 234.38 Eau de Parfum

Zijn Alexandria Geuren Goed?

Voordat we je onze aanbevelingen geven voor onze favoriete Alexandria Fragrances voor jongens, laten we het meer hebben over de vraag of we denken dat deze lijn überhaupt goed is. Het antwoord is dat het, zoals meestal het geval is met colognes, afhangt van wat je zoekt en wat je wilt dat je geur over je zegt.

Als je iemand bent die van dure, cult-favoriete colognes houdt, maar ze spaarzaam moet gebruiken vanwege de prijs, is Alexandria Fragrances een levensvatbaar alternatief. Hiermee kunt u langdurig gebruik maken van een product dat vergelijkbaar is met deze dure versies tegen een veel betaalbare waarde.

Alexandria Fragrances logo |

Maar omdat Alexandria Fragrances een online bedrijf is, is het ruiken van de colognes voor een aankoop geen eenvoudige kwestie van het bezoeken van uw dichtstbijzijnde warenhuis. Hoewel het gemakkelijk is om veel informatie te vinden over het product dat u online overweegt (evenals Alexandria Fragrances-kortingsbonnen om de economische impact te verminderen), gaat er niets boven het proberen voordat u de sprong waagt.

Er hangt nogal wat hype rond het bedrijf, wat betekent dat ze iets goed doen. Als u de doelklant bent, kunt u heel goed een geur vinden die voor u werkt.

Zoals we aan het begin van dit bericht vermeldden, kan het enorme aantal keulen-opties van dit merk het verfijnen van uw zoekopdracht uitdagend maken. Om u op weg te helpen, hebben we de volgende lijst met enkele van hun populairste geuren opgenomen:

  • Hawaii Volcano (geïnspireerd door Virgin Island Water van Creed)
  • No Apologies (geïnspireerd door Pardon by Nasomatto)
  • De God Vader (geïnspireerd door Baraonda door Nasomatto)
  • Wasted Moment (geïnspireerd door Apple Brandy van Kilian)
  • Egyptian Angel (geïnspireerd door Straight to Heaven van Kilian)
  • Ombre Noir (geïnspireerd door La Nuit De l’Homme van Yves Saint Lauren)
  • Apple Crumb (geïnspireerd door Oajan van Parfums de Marly)
Alexandria Geuren2

Beste Colognes by Alexandria Fragrances

Twee andere bekende Alexandria Fragrances die we hierboven niet hebben opgenomen, zijn Dark Knight en Zion. Sommigen beschouwen ze misschien als het beste dat het bedrijf te bieden heeft, dus we wilden ze individueel van dichterbij bekijken.

Lees ook:   Old Spice Original Aftershave

Alexandria Geuren Dark Knight

Alexandri geuren Dark Knight

Gelanceerd in 2017, de Dark Knight cologne is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. Het is een dupe voor Black Phantom By Kilian, en zoals je misschien al uit de naam hebt geraden, is het idee erachter duisternis en mysterie. Het bevat verleidelijke tonen van rum, suikerriet, donkere chocolade, koffie, karamel, amandel, heliotroop en sandelhout.

Zwarte Phantom Kilian

Recensenten zijn heel tevreden over hoe Dark Knight zich verhoudt tot Black Phantom van Kilian, en ze merken ook op dat de levensduur uitstekend is. Alexandria Fragrances lijkt inderdaad de spijker op de kop te hebben geslagen, omdat veel gebruikers zeggen dat het net zo goed is als het origineel, of zelfs beter.


Alexandria Geuren Zion

Alexandria Geuren Zion

Zion is een andere geur die veel succes heeft gehad dankzij hoe nauw het de Elysium-geur repliceert waarop het is gebaseerd. Sommige gebruikers zeggen dat het meer Creed Aventus-vibes afgeeft, maar in plaats van ananas heeft het een limoennoot.

Elysium pour homme

Waar het je ook aan herinnert, Zion is een heerlijke zomergeur en het bevat veel tonen, waaronder citroen, bergamot, grapefruit, tijm, limoen, Artemisia en galbanum. Recensenten vinden het echt leuk, en er is nogal wat fanfare rond dit product vanwege hoeveel het ruikt naar Elysiumsome zeggen dat het zelfs beter is dan Elysium.

Het is echter vrij krachtig en het lijkt het meest geschikt voor zomerkleding.

Fernweh Editions Kaarsen

Wie zou deze geuren willen?

Alexandria Fragrances heeft voor elk wat wils, hoewel de woorden die het bedrijf gebruikt om zijn producten te beschrijven fruitig, houtachtig, citrus en balsamico zijn. Als deze notities niets voor jou zijn, wil je misschien uit de buurt blijven van de colognes van het merk.

En omdat elk parfum inspiratie heeft gehaald uit een ander, zou iedereen die op zoek is naar goedkopere alternatieven er goed aan doen om de selectie van Alexandria Fragrances te bekijken om te zien of ze het daar kunnen vinden. Als dit klinkt zoals jij, raden we je ten zeerste aan om eens te kijken naar wat dit bedrijf te bieden heeft, vooral als je een specifiek product in gedachten hebt.

citrus-keulen

Voorstelling

Een ding dat recensenten over dit merk hebben genoemd, is hoe lang de producten meegaan. Hoewel ze misschien de punch missen die een duurdere cologne geeft, leek de consensus te zijn dat deze aroma’s uren en uren blijven hangen. Een gebruiker zei dat ze het op hun huid konden ruiken, zelfs na het douchen en scrubben met zeep.

Lees ook:   Chanel Bleu de Chanel Eau de Toilette

Alexandria Fragrances presteert ook goed als het gaat om projectie. Zion, bijvoorbeeld, staat uitzonderlijk goed op tegen zijn concurrent Elysium, en veel mensen dachten dat het een betere projectie heeft dan Elysium.

Maar een ding dat we ontdekten bij het graven, is dat veel recensenten vermelden dat het van cruciaal belang is om deze geuren wat tijd te geven om zich te ontwikkelen. Ze ruiken veel beter een maand of twee na aankoop dan wanneer je ze voor het eerst krijgt, vooral als je ze om de paar dagen spuit (waardoor zuurstof binnenkomt). Geduld lijkt de naam van het spel te zijn met dit merk.

Waar kan ik het kopen?

U kunt Alexandria Fragrances producten vinden op hun website. De parfums zijn ook verkrijgbaar via retailers zoals Amazon en andere online geursites.

Alexandria Geuren1

Waar het op neer komt

We vonden over het algemeen dat recensenten tevreden waren met de kwaliteit van deze producten. Als u geïnteresseerd bent in een specifieke geur, raden we u aan wat onderzoek te doen in geurforums. Er is veel informatie beschikbaar van mensen die deze geuren hebben geprobeerd, wat van cruciaal belang kan zijn bij het beslissen of ze willen kopen.

Bovendien, zoals we eerder vermeldden, kun je het web afstruinen naar een Alexandria Fragrances-kortingscode om het een beetje gemakkelijker te maken om de sprong te wagen of online naar parfumtesters te zoeken.

Pin op Pinterest

Fernweh Editions Kaarsen