We moeten praten over hoeveel het kopen van Keulen zuigt

door Grant Pearce

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Een paar jaar geleden moest mijn vriend Liam een nieuwe eau de cologne kopen omdat de fles die zijn ex-vriendin hem gaf eindelijk op was. Hij hield nooit van de oude (de eau de cologne, niet de ex), dus hij was enthousiast om iets nieuws te krijgen. We waren niet enthousiast om naar het winkelcentrum te gaan, maar we dachten niet dat er een andere optie was.

We lopen de geurafgrond in die ook wel de naam “Macy’s Men’s Fragrance” draagt. Als we de stinkende (letterlijk) toonbank naderen, komt er een hele aardige vrouw naar ons toe en vraagt ons waar we naar op zoek zijn. Uiterst aangename formaliteit, behalve het deel waar we niet weten hoe we die vraag moeten beantwoorden. Wat vonden we leuk? Wat rook er lekker? Wat vonden meisjes leuk? Hoe draag je überhaupt eau de cologne?

Deze vragen raasden zo snel door ons hoofd dat het enige antwoord dat we bedachten was “uh. … we weten het niet.” Op basis van haar uitdrukking leek het erop dat ze dat antwoord een ton kreeg. Ze begon toen aan haar scripted this-is-what-you-should-buy gimmick. Hier is een lijst met suffe factoren waarmee we werden getroffen:

Iets in de lucht

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Na het proeven van ongeveer acht verschillende geuren in een tijdspanne van twee minuten, was de lucht vol met een heleboel verschillende geuren. Hoe moet de gemiddelde man weten of wat hij ruikt op een stuk papier de ware geur van de eau de cologne is? Of ruikt hij gewoon de combinatie van alle recent gesampelde geuren vermengd met de pretzels van tante Anne in het winkelcentrum? Oh ja, we hebben wat koffiebonen gesnoven… dat zal het doen.

Lees ook:   Versace Eros Flame Eau de Parfum

Bemonstering op papier

Het is algemeen bekend dat geuren anders ruiken op je huid, dus waarom roken we het op stukjes papier? Een soort schetsproefrit, niet? Het zou waarschijnlijk beter zijn als je gewoon gratis monsters hebt gekregen om thuis te passen en dan een beslissing te nemen nadat je ze na een paar dagen hebt geprobeerd.

Buiten de deur gaf Liam $ 109,88 uit

Het voelde zeker alsof $ 50 daarvan slechts een opslag was door het warenhuis omdat het een luxemerk was. De verkoper kreeg in ieder geval een mooie commissie door erop te staan dat de duurdere beter was dan de rest. Begrijp ons niet verkeerd, ze was SUPER aardig en het was haar werk, maar we hadden echt niet het gevoel dat we iets geleerd hadden. Het enige wat we hebben geleerd is dat we nu nog meer brakke studenten waren.

We hadden het gevoel dat dit een vrij algemene ervaring was voor jongens overal en we dachten dat als we het beu waren, jullie dat waarschijnlijk ook allemaal waren. Na meer onderzoek kwamen we erachter dat de geurmarkt wordt gedomineerd door slechts 3 (!!!) bedrijven, vandaar de hoge retail markup en belachelijke commercials.

2 mannen testen keulen