YSL Black Opium Neon vs Black Opium: Ultieme parfumvergelijking voor vrouwen

Black Opium is een van de kenmerkende geuren van Yves Saint Laurent. Hoe geliefd het ook is, Black Opium heeft verschillende uitlopers voortgebracht, waaronder Black Opium Neon.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Dankzij hun unieke koffiebasis zijn beide geuren geliefd bij fans, maar wat onderscheidt ze? Blijf lezen om meer te weten te komen over Black Opium en Black Opium Neon en ontdek welke geur het beste bij je past.

De parfums in een notendop

Laten we eens kijken naar de belangrijkste details van elk van deze geuren:

YSL Zwart Opium Neon EDP

Beste voor de zomer

YSL Zwart Opium Neon

Pros: Het heeft een lichtzoete en bloemige geur die nog steeds opvalt, maar het is veelzijdiger dan Black Opium.

Tegens: Het heeft niet zoveel uithoudingsvermogen als Black Opium.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Voor: Gedurfde vrouw op zoek naar een vrouwelijke maar toch opvallende geur.
Seizoenen: Alle seizoenen.
Draag het: Dit is een veelzijdige geur die in de meeste omgevingen werkt.
Gelanceerd: 2019

Shop op Amazon.com


Yves Saint Laurent Black Opium Parfum

Beste voor de winter

YSL Zwarte Opium

Pros: Het vlaggenschip Black Opium is een hoofdbestanddeel geworden in zoveel collecties. Het heeft een unieke, gedurfde verzending en veel uithoudingsvermogen.

Tegens: Het werkt niet goed voor de lente of de zomer, omdat de geur een beetje zwaar kan zijn. Sommige gebruikers denken niet dat het elke dag werkt. Geen erg complexe geur.

Voor: Vrouwen
Seizoenen: Herfst en Winter
Draag het: Het is ontworpen voor elke dag en werkt goed voor speciale gelegenheden.
Gelanceerd: 2014

Shop op Ulta.com


De Makers

Yves Saint Laurent is de maker van beide geuren.

Ze ontwerpen al hun colognes en parfums met parijse schoonheid in gedachten. Om deze reden slaan ze toe voor geuren die gedurfd, modern en elegant zijn.

YSL zwarte opium neon vs zwarte opium

YSL fragrance werkt samen met verschillende getalenteerde parfumeurs om hun kenmerkende geuren te maken. Ze hebben niet alleen een lijn parfums voor vrouwen, maar ook herengeuren.

Lees ook:   Dior Joy by Dior Bodylotion

Het verschil in geurnoten

Zwarte opium heeft een warme, verleidelijke geur die de zintuigen prikkelt.

De leidende noot van dit parfum is van sterke koffie die werkt om jou en anderen zich alert en levend te laten voelen.

Daaronder zit de zoetheid van vanille en bloemige tonen van witte bloemen. De hele combinatie is beschreven als volledig uniek met zijn warme en kruidige tonen en zachte zoetheid.

Gedurfde vrouwen inspireerden dit parfum. De keuze van koffie voor de leidende geur was bedoeld om een moderne en edgy vrouw te vertegenwoordigen die niet bang is om zich te onderscheiden.

Koffiebonen

Black Opium Neon is beschreven als het jongere zusje van Black Opium, met helderdere, frisse geuren die nog steeds heerlijk samengaan met de koffiebasis.

Fernweh Editions Kaarsen

Net als de Black Opium begint dit parfum met de sterke geur van koffie om de zintuigen te prikkelen. Waar dit parfum echter verandert, is door verse tonen van oranjebloesem en heerlijk drakenfruit toe te voegen.

Waar Black Opium bloemig en zoet was, is Black Opium Neon helder en fruitig onder de warmte van koffie. De geur is beroofd van betoverend en adrenaline-gevuld.

Dankzij de toevoeging van oranjebloesem kan Black Opium Neon werken als een YSL Libre-dupe.

Voor wie zijn deze geuren gemaakt?

Beide geuren zijn voornamelijk ontworpen met vrouwen in gedachten. Black Opium is de krachtigere van de twee en biedt een wierook die zowel opvalt als verleidt.

Het is uitstekend geschikt voor vrouwen die zich onderscheiden en een statement willen maken.

Black Opium Neon, aan de andere kant, is een lichtere, zoetere optie. De koffiebasis zorgt er nog steeds voor dat deze optie opvalt in een menigte, maar dit werkt voor vrouwen die iets vrouwelijker en lichter willen.

Lees ook:   Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Waar moet je ze dragen?

Beide geuren zijn vrij veelzijdig. Black Opium Neon is de meest veelzijdige van de twee. Met de lichtere geur werkt het beter voor dagelijks gebruik.

Sommige Black Opium Parfume Femme beoordelingen vonden het sterk voor dagelijks gebruik en kozen ervoor om het alleen voor speciale gelegenheden te gebruiken.

Verpakking en presentatie

De fles Zwarte Opium volgt het thema perfect. Het etiket is te vinden op een lichtroze cirkel in het hart van de fles, die de vanille en bloemige tonen vertegenwoordigt. Daaromheen heeft de rest van de fles een getextureerde zwarte coating.

Fernweh Editions Kaarsen

Dit kon de edginess overbrengen die Yves Saint Laurent probeerde uit te beelden met hun geur.

Black Opium is verkrijgbaar in drie maten (afhankelijk van de retailer). Je kunt het vinden in 1,6 oz, 3 oz, een 5 oz flessen.

Als je geniet van de geur van Black Opium en het in andere producten wilt, biedt Yves Saint Laurent het ook aan in een glinsterende bodylotionformule en een haarnevel.

Yves Saint Laurent Black Opium Parfum

De fles YSL Neon Perfume is iets langwerpiger dan de Black Opium fles. Het roze raam in het midden straalt nu in levendig neonroze. Hetzelfde neonroze verschijnt in detail op de doos.

De rest van de fles is hetzelfde, met de getextureerde zwarte coating en het algemene ontwerp. Black Opium Neon komt momenteel in één beschikbare maat, 2,5 oz.

Persoonlijke indruk van elk

De Black Opium en Black Opium Neon bieden verleidelijke, warme, verleidelijke geuren en ontwaken. Beide hebben hun sterke en zwakke punten gezien bepaalde situaties.

Zwarte Opium is beter voor gebruik in de winter en de herfst. Het heeft een rijke, decadente geur die misschien een beetje te donker is voor de lichtere seizoenen van lente en zomer.

Lees ook:   Hugo Boss The Scent For Him Magnetic Eau de Parfum

Het enige nadeel van Black Opium is dat het geen erg complexe geur is. Je krijgt je koffie en vanille, maar je zult niet veel andere noten vinden die verder zijn gelaagd.

Black Opium Neon heeft echter een lichte, fruitige geur die gepaard gaat met de donkere koffietonen. Het algehele effect is een geur die delicater is dan Black Opium, terwijl het nog steeds vasthoudt aan de edgy en moderne standaard gecreëerd door de Black Opium-lijn.

Dankzij de lichtere geur is Black Opium Neon een geweldig parfum om te dragen. Waar Black Opium beter werkt in de winter en herfst, laten de heldere bloemen en zoete vruchten Black Opium Neon schitteren in de herfst en winter en door de lente en zomer.

Het oordeel komt neer op uw persoonlijke voorkeuren en gewoonten. Als je iets wilt dat de hele dag meegaat zonder opnieuw aan te brengen, dan is Black Opium je parfum.

Aan de andere kant, als je Black Opium een beetje te diep en rijk vindt voor je smaak, kies dan voor de lichtere en zoetere Black Opium Neon.

Mogelijk moet u Black Opium Neon opnieuw aanbrengen voor de hele dag dragen, dus misschien vindt u een navulbare parfumdispenser in zakformaat.

Voorstelling

Black Opium is ook geweldig voor diegenen die een langdurig parfum nodig hebben, omdat is aangetoond dat het tot 7 uur onafgebroken dragen meegaat.

Met de zoetheid van Black Opium Neon slijt het tot een geur die lijkt op een latte. Dat gezegd hebbende, het heeft niet zoveel uithoudingsvermogen als Black Opium, omdat het de neiging heeft om slechts ongeveer 4 uur mee te gaan.