Bond No. 9 Bleecker Street Eau de Parfum

Bond No. 9 Bleecker Street Eau de Parfum is een exclusieve geur die zijn naam ontleent aan de bekende straat in Manhattan. Deze parfum is een meesterwerk van de beroemde parfumeur Bond No. 9 en belichaamt de essentie van luxe en verfijning.

Productspecificaties

– Merk: Bond No. 9

– Naam: Bleecker Street Eau de Parfum

– Inhoud: 100 ml

– Geur: Houtachtig

– Geslacht: Unisex

– Type: Eau de Parfum

Parfum Piramide

Topnoten: Cassis, Pruim, Saffraan

Hartnoten: Iris, Damast Roos, Houtachtige noten

Basisnoten: Patchouli, Muskus, Amber, Vanille

Geurindrukken

Bond No. 9 Bleecker Street Eau de Parfum opent met een sprankelende mix van cassis, pruim en saffraan. Deze topnoten zorgen voor een fruitige en kruidige start van de geur. In het hart van de parfum komen de elegante geurnoten van iris, damast roos en houtachtige noten naar voren. Deze combinatie zorgt voor een bloemig en warm hart. De basisnoten van patchouli, muskus, amber en vanille geven de geur een sensuele en verleidelijke touch.

Voordelen

– Luxueuze en verfijnde geur

– Unisex parfum, geschikt voor zowel mannen als vrouwen

– Langdurige geur, blijft de hele dag aanwezig

– Hoogwaardige ingrediënten

Nadelen

– Prijzig

– Kan te sterk zijn voor mensen die de voorkeur geven aan subtiele geuren

Voor wie is dit geschikt?

Bond No. 9 Bleecker Street Eau de Parfum is geschikt voor mannen en vrouwen die houden van luxueuze en verfijnde geuren. Het is een uitstekende keuze voor speciale gelegenheden, avondjes uit of gewoon om jezelf te verwennen met een vleugje luxe.

Parfumeur

Bond No. 9 Bleecker Street Eau de Parfum is gecreëerd door de befaamde parfumeur Bond No. 9. Deze parfumeur staat bekend om zijn unieke en verfijnde geurcreaties die de zintuigen prikkelen.

Lees ook:   Sebastian Penetraitt Shampoo

Meer over het merk

Bond No. 9 is een luxe parfummerk gevestigd in New York. Het merk is vernoemd naar het beroemde adres van hun hoofdkantoor, 9 Bond Street. Bond No. 9 staat bekend om zijn exclusieve geuren die geïnspireerd zijn op de verschillende wijken en bezienswaardigheden van New York.

Andere populaire parfums van Bond No. 9 zijn onder andere Chinatown, Central Park West en Madison Square Park. Elk parfum van Bond No. 9 vertelt een uniek verhaal en neemt je mee op een olfactorische reis door de straten van New York.

Wat zit er in de doos?

– Bond No. 9 Bleecker Street Eau de Parfum 100 ml

– Luxe verpakking

– Informatiebrochure

Review

Ik heb de eer gehad om Bond No. 9 Bleecker Street Eau de Parfum uit te proberen en ik ben absoluut onder de indruk. De geur opent met een explosie van fruitige en kruidige noten, wat meteen een opvallende indruk maakt. In het hart van de parfum komen de bloemige en warme noten naar voren, waardoor de geur een elegante en verfijnde touch krijgt. De basisnoten zorgen voor een sensuele en verleidelijke finish.

Wat ik vooral waardeer aan deze parfum is de langdurige geur. Zelfs na een lange dag blijft de geur nog steeds merkbaar aanwezig. Daarnaast is de verpakking van Bond No. 9 Bleecker Street Eau de Parfum ook een lust voor het oog. Het straalt echt luxe en exclusiviteit uit.

FAQ

1. Is Bond No. 9 Bleecker Street Eau de Parfum geschikt voor mannen en vrouwen?

Ja, deze parfum is unisex en kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden.

Lees ook:   Origins Ginzing Oil-free Energy-Boosting Gel Moisturizer

2. Hoelang blijft de geur van Bond No. 9 Bleecker Street Eau de Parfum aanwezig?

De geur blijft langdurig aanwezig en kan de hele dag gedragen worden zonder te vervagen.

3. Is deze parfum geschikt voor speciale gelegenheden?

Ja, Bond No. 9 Bleecker Street Eau de Parfum is uitermate geschikt voor speciale gelegenheden door zijn luxueuze en verfijnde geur.

Conclusie

Bond No. 9 Bleecker Street Eau de Parfum is een exclusieve geur die luxe en verfijning belichaamt. Met zijn fruitige, bloemige en warme noten is deze parfum een echte aanrader voor zowel mannen als vrouwen die houden van luxueuze geuren. Hoewel het prijzig is, is het de investering zeker waard. Met Bond No. 9 Bleecker Street Eau de Parfum voel je je gegarandeerd zelfverzekerd en elegant.