Hoe ruikt liefdesspreuk?

De parfums die we dragen kunnen boekdelen spreken over wie we zijn. Ze kunnen hoofden draaien in de vergaderruimte, de aandacht trekken van een speciaal iemand of ons zelfverzekerder en comfortabeler in onze huid laten voelen.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Everfumed streeft ernaar om elke body mist of bodyspray te benadrukken waardoor we ons beter voelen en geweldig ruiken. Love Spell is een beroemd parfum dat geliefd blijft bij miljoenen, ondanks de stopzetting en de creatie van de nieuwere versie.

Victoria's Geheime Liefdesspreuk

Shop op Amazon.com

Waarom is het zo lang blijven hangen en hoe ruikt het? Ontdek het in onze Victoria’s Secret Love Spell review.

Wie maakt vrijen spreuken?

Victoria’s Secret is een bekende merknaam die bijna iedereen in de wereld zou herkennen. Hoewel ze vooral bekend staan om hun beroemde lingerielijn en de Victoria’s Secret Fashion Show, zijn ze ook de makers van Love Spell.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Victoria's Secret Winkel

Love Spell van Victoria’s Secret werd gemaakt in 1999, maar pas in de vroege jaren 2000 gelanceerd. Een body mist versie van Love Spell, een minder geconcentreerde geur, werd gelanceerd in 2012.

Hoe ruikt liefdesspreuk?

Victoria’s Secrets Love Spell-geur vangt een paar verschillende geuren, maar het wordt over het algemeen beschouwd als een fruitig en bloemig parfum.

De topnoten bevatten de bloemige geur van witte jasmijn met kalmerende kamille en kersenbloesemnoten. Deze weelderig weelderige combinatie van geuren wordt afgewerkt met een vleugje sappige perzik en warme vanillesuiker, waardoor de geur fris en smakelijk mist zonder openlijk fruitig te zijn.

Kleinere hints van tammere bloemen zoals lila en een onderliggende houtachtige basis mengen zich prachtig met weelderige kersenbloesem, jasmijn, perzik en kamille, waardoor Victoria Secret’s Love Spell een krachtige maar niet overweldigende geur is.

kersenbloesem: hoe ruikt liefdesspreuk naar

Deze geuren kunnen je op een gezellig uitstapje naar beneden sturen terwijl ze je kalmeren tijdens de stress van je dag.

Lees ook:   Estée Lauder Perfectionist Pro Rapid Lifting Serum

Victoria’s Secret Love Spell is geen overdreven zoete geur, maar is nog steeds vrouwelijk en krachtig als een geurnevel. Love Spell is zo populair omdat de geur alle verschillende soorten vrouwen aantrekt. Het is goed afgerond en kan worden aangepast aan veel verschillende voorkeuren.

De fruitigheid en natuurlijke geuren hebben een frisheid die verhelderend is voor de drager en de mensen om hen heen.

Geurnoten: wie, waar en wanneer het voor is

De voordelen:

  • Fris en zoet
  • Evenwichtig en geurig
  • Aangeboden als Body Mist
  • Verbazingwekkende levensduur

De nadelen:

  • Beëindigde
  • Moeilijk om authentieke versies tegen te komen
  • Kan overweldigend zijn

Aanvullende informatie:

  • Sillage: Goed
  • Levensduur: Uitstekend, Gaat uren mee
  • Geurpotentie / Geschikt voor het kantoor, vrije tijd
  • Prijs: $

Wie wil het

Dit parfum is ongelooflijk vrouwelijk, maar het is niet overweldigend of cloying. Deze geur zou het goed doen voor vrouwen in een kantooromgeving, maar het zou ook gedijen op een avondje dansen.

Wanneer te dragen

Deze bloemengeur kun je het beste dragen tijdens de warmere maanden, overdag.

Waar te dragen

Love Spell werkt waarschijnlijk het beste wanneer het op het werk wordt gedragen, of wanneer je nieuwe mensen ontmoet, zoals tijdens een avondje uit.

Verpakking en presentatie

Het wordt geleverd in een heldere fles met gouden details en kleurrijke bloemen, een vrouwelijke presentatie die past bij de luxueuze geur.

Fernweh Editions Kaarsen

De verpakking en presentatie van Victoria’s Secret Love Spell spreken boekdelen over de geur en de gewenste impact.

Victoria Secret Love Spell Geur

Met een kleurencombinatie van goud op de heldere fles, felpaarse en roze bloemen en de paarse kleur van de geur zelf, worden we als bij toverslag aangetrokken.

Lees ook:   Paco Rabanne Olympéa Flora Eau de Parfum Intense

De kleur is uniek voor geuren en wekt bijna de indruk van een liefdesdrank of spreuk. Met de meeste bloemig geurende parfums verpakt in roze, de purple is verfrissend en onderscheidt het van de anderen. Het goud voegt ook een vleugje elegantie toe.

Persoonlijke indrukken

Dit parfum is aangenaam en krachtig, zoet zonder te verhullen.

Om enkele van de bovenstaande punten uit te breiden, is het belangrijk op te merken dat, hoewel Love Spell een geur is die voor alle vrouwen is gemaakt, de belangrijkste geurnoten fruitige en bloemige aroma’s omvatten en misschien niet voor iedereen zijn.

Love Spell is gemaakt voor vrouwen die dagelijks nieuwe mensen ontmoeten voor hun werk of vrouwen die niet veel tijd hebben om over te schakelen tussen zaken en plezier. De langdurige levensduur is bestand tegen werkdagen die veranderen in een paar drankjes met collega’s.

Als je op zoek bent naar een geur van verleiding, kan Love Spell ook je go-to zijn op basis van enkele beoordelingen.

Het is een heel vrouwelijk aroma, maar het kan voor sommigen ook zwoel en verleidelijk zijn. Als je op zoek bent naar iets minder vrouwelijks, misschien een uni-sex parfum met meer neutrale geuren zoals vanille of sandelhout, is Love Spell misschien niet voor jou.

Love Spell is een alledaags type geur, maar niet een elk seizoen type geur. Het is het beste overdag in de zomer of het voorjaar. De zoete bloemige en fruitige geuren passen bij de heldere vibes die lente en zomer afgeven. Het ruikt naar een vers bloeiende bloem en zorgt ervoor dat je je zo helder voelt als de zon.

Victoria's Geheime Liefdesspreuk

Shop op Amazon.com

Het kan ’s nachts worden gedragen of naar een club, maar het hangt af van de gelegenheid en uw persoonlijke voorkeur. De geur kan zwoel zijn voor een avondje uit, maar het is vrouwelijker voor overdag dragen. Het kan voor veel gelegenheden worden gedragen, maar het is het beste in werkomgevingen, datums en formele evenementen.

Voorstelling

Het kan dag en nacht gedragen worden vanwege hoe langdurig deze geur is.

Of je nu de hele dag aan een bureau zit, vol zit met vergaderingen, een dag doorbrengt met een speciaal iemand of een bruiloft bijwoont, Love Spell geurmist blijft bij je en laat een spoor van bloemen achter in je kielzog.

Het kan tot zes uur duren en dezelfde potentie behouden die het aan het begin tot het einde had, waardoor het het perfecte parfum is voor een lange dag.

Conclusie

De geur van Love Spell is een bloemig en fruitig aroma waardoor vrouwen die het dragen zich lichter voelen. Met tonen van kersenbloesem en perzik, hints van lila en ondertonen van vurenhout en muskus, is Love Spell veelzijdig en goed voor dagelijks gebruik.

Na het kopen, ruiken en dragen van Love Spell by Victoria’s Secret, hebben we onze persoonlijke mening over het product. Dit parfum is misschien niet onze favoriete geur, misschien niet eens onze favoriete Victoria’s Secret-geur, maar het staat daarboven.

We beschouwen Love Spell als een must-buy en proberen geurmist. Er is een reden waarom dit parfum is blijven hangen als een body mist en nieuwe versie, zelfs na het stopzetten van het origineel. De geuren zijn krachtig maar evenwichtig, fruitig maar niet overdreven zoet, en het is een goed afgerond, heerlijk parfum.