Curve Colognes for Men: Wat is het beste?

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

De Curve Cologne for Men collectie van het Liz Claiborne modehuis biedt een selectie van interessante geuren voor de moderne man.

Liz Claiborne werd voor het eerst beroemd door het aanbieden van praktische en stijlvolle gecoördineerde scheidingen aan vrouwen die konden worden gemengd en gematcht, zodat elke klant haar eigen look kon creëren. Het merk Liz Claiborne, dat in 1976 begon, bood unieke flexibiliteit voor zowel de kasten als de portemonnees van carrièrevrouwen en -mannen.

Claiborne herenmode stijlen voor jongens hebben een duidelijke all-American aantrekkingskracht. Ze zijn klassiek, zeer draagbaar en betaalbaar geprijsd.

Het merk Liz Claiborne is met de tijd mee geëvolueerd. Het heeft altijd een modern randje en een stedelijke sfeer gehad. En het bevat nu gedenkwaardige geuren voor jongens, die momenteel on-trend zijn en echt de jonge professionele sfeer van dit merk belichamen.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Helaas overleed Liz Claiborne zelf, geboren in Brussel en opgegroeid in de VS, in de zomer van 2007. Liz Claiborne modehuis, dat een grote opknapbeurt onderging nadat Liz overleed, biedt jonge mannen een aantal interessante keulenopties die uniek zijn en ook bij uw budget passen.

Ontdek de Curve Collectie

Ten eerste moet je weten dat het allemaal geuren van hoge kwaliteit zijn met een redelijke prijs. In onze ervaring bieden ze een groot uithoudingsvermogen en complexiteit, dus ze ruiken niet goedkoop, ook al zijn ze betaalbaar geprijsd.

Lees ook:   Biotherm Eau Vitaminee Eau de Toilette

Beste Date Night Keulen:

Curve Cologne for Men Collectie

Curve Connect: aards en verleidelijk

Wanneer je Curve Connect draagt, verwacht dan wat complimenten. De geur bestaat uit sandelhout, tabaksbloem en thee. Het is een perfecte mix van aardse en verleidelijke geuren. De Tonka Bean-noot voegt een vleugje pittige sexiness toe die een sensuele aantrekkingskracht heeft.

Jonge mannen zijn dol op deze geur en misschien is het geen verrassing, jonge vrouwen lijken dat ook te doen. Het staat bovenaan ieders meest gecomplimente lijst en is altijd een populaire keuze voor date nights.

Ik zou dit zeker aanraden als een goede starter cologne voor een man van 15+ die zijn datingspel wil verbeteren. Lees hier mijn volledige review.


Beste Casual Keulen:

Curve Cologne for Men Collectie

Curve Wave: Fris en strand-geïnspireerd

Als je je in vrede voelt terwijl je op het strand bent, uitkijkend naar het koele blauwe water, bekijk dan Curve Wave. Het werd gelanceerd in 2005 en werd meteen succesvol. Het is fris genoeg om superschoon te ruiken, zonder te eenvoudig te zijn.

Deze heren cologne heeft een geweldige balans, dankzij zijn Jeneverbes, munt, vloeibare zuurstof en muskustonen. Het is een ideale geur voor casual dagen wanneer je een spijkerbroek en een t-shirt aantrekt of geniet van de zon in een surfshort en een tanktop.

Hoewel deze mannengeur een jeugdige geest heeft, is het nog steeds veelzijdig en blijft het een sterke verkoper, simpelweg omdat mannen van alle leeftijden het graag dragen.

Sportief, maar toch subtiel dragende Curve Wave is een kille, schone waterzee die een massale aantrekkingskracht heeft.


Beste avond Keulen:

Curve Cologne for Men Collectie

Curve Zwart: Uitnodigend en Warm

Als je een geur wilt met houtachtige tonen die een warme sfeer en veel sensuele aantrekkingskracht heeft, dan zou ik Curve Black aanraden.

Lees ook:   Kérastase Specifique Aminexil Force Intensive Anti-Hair Loss Treatment

Het is minder zoet en citrusachtig dan de originele Curve, waardoor het toegankelijker aanvoelt voor alle leeftijden. Curve Black is meer een traditionele mannelijke geur en een perfecte keuze voor na zonsondergang.

Persoonlijk is het mijn favoriet van de Curve-serie. Hoewel ik niet zeker weet of het zo aantrekkelijk zou zijn voor jonge tieners, is het zeker een goede voor mannen in hun vroege 20s die een serieuzere avondgeur willen.


Meest veelzijdige Keulen:

Curve Cologne for Men Collectie

Curve Chill: Fris en Pittig

Curve Chill werd gelanceerd in 2006 en wordt geleverd in een witte fles met grijze letters. De fles ziet er geweldig uit en ik waardeer altijd mooie verpakkingen, maar het is natuurlijk wat erin zit dat telt.

Deze cologne levert zeker op het gebied van zijn uitzonderlijke tonen, langdurige prestaties en redelijke prijs. Het is roodgloeiend van pittige kardemom, aardse muskus, fris violet, warm sandelhout en zure limoen. Met gladde Vetiver, Coriander en Groene Thee noten.

Fernweh Editions Kaarsen

Als je een CK One-fan bent, maar niet wilt spetteren voor de uniseks Calvin Klein-geur, ga dan voor de Curve Chill. Het is een slimme manier om toegang te krijgen tot hetzelfde type verleidelijke geur voor veel minder.

Deze heren cologne is absoluut perfect voor die momenten dat je hunkert naar een natuurlijk gevoel van je geur. Net als CK One is het een zeer veelzijdige geur die werkt voor school, werk of avondspel.


Pin op Pinterest

Curve Colognes voor heren