Lacoste Live Eau de Toilette

Lacoste Live Eau de Toilette is een geur die synoniem staat voor energie en levenslust. Het brengt de sprankelende en levendige kant van het leven naar voren, en is perfect voor de moderne man die altijd in beweging is. Met zijn frisse en dynamische samenstelling is deze geur een ware explosie van vitaliteit en jeugdigheid.

Productspecificaties

– Merk: Lacoste

– Geur: Live Eau de Toilette

– Inhoud: 100 ml

– Type: Eau de Toilette

– Doelgroep: Mannen

– Geursoort: Fris, Houtachtig

– Jaar van uitgave: 2014

Parfumpiramide

De parfumpiramide van Lacoste Live Eau de Toilette is opgebouwd uit drie lagen:

Topnoten

– Limoen

– Groene bladeren

– Waterige noten

Middelnoten

– Guatemalteekse koffiebonen

– Appel

– Viooltjesblad

Basisnoten

– Sandelhout

– Gaiac hout

– Zoethout

Geurindrukken

Lacoste Live Eau de Toilette opent met een verfrissende combinatie van limoen, groene bladeren en waterige noten. Deze samenstelling zorgt voor een levendige en energieke start. In het hart van de geur komen de guatemalteekse koffiebonen, appel en viooltjesblad naar voren. Deze ingrediënten voegen een jeugdige en speelse dimensie toe aan de geur. Ten slotte zorgen de basisnoten van sandelhout, gaiac hout en zoethout voor een warme en sensuele finish.

Voordelen

– Frisse en levendige geur

– Langdurige geurbeleving

– Perfect voor dagelijks gebruik

– Geschikt voor alle seizoenen

Nadelen

– Kan voor sommige mensen te zoet zijn

– De geur kan na verloop van tijd vervagen

Voor wie is dit?

Lacoste Live Eau de Toilette is perfect voor de moderne man die altijd in beweging is. Het is ideaal voor dagelijks gebruik en kan gedragen worden bij elke gelegenheid. De frisse en levendige geur maakt het vooral geschikt voor jongere mannen die op zoek zijn naar een energieke en jeugdige geur.

Lees ook:   Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette

Parfumeur

Lacoste Live Eau de Toilette is gecreëerd door parfumeur Jean-Michel Duriez. Duriez is een gerenommeerde parfumeur met veel ervaring in het ontwikkelen van unieke en verfijnde geuren. Hij heeft samengewerkt met verschillende prestigieuze merken en staat bekend om zijn vakmanschap en creativiteit.

Meer over het merk

Lacoste is een bekend en geliefd merk dat in 1933 werd opgericht door tennislegende René Lacoste. Het merk staat bekend om zijn klassieke en sportieve stijl, en heeft een breed scala aan producten, waaronder kleding, accessoires en parfums. Lacoste parfums zijn wereldwijd populair en staan bekend om hun frisse en levendige geuren die perfect passen bij de moderne man en vrouw.

Enkele andere populaire parfums van Lacoste zijn Lacoste Pour Femme, Lacoste L’Homme en Lacoste Challenge. Elk van deze geuren heeft zijn eigen unieke kenmerken en is geschikt voor verschillende gelegenheden.

Wat zit er in de doos?

– Lacoste Live Eau de Toilette 100 ml

– Verpakking

– Gebruiksaanwijzing

Review

Ik heb Lacoste Live Eau de Toilette persoonlijk getest en ik moet zeggen dat deze geur me aangenaam heeft verrast. De frisheid en levendigheid van de topnoten zorgen voor een verkwikkende start, terwijl de hartnoten een jeugdige en speelse dimensie toevoegen. De basisnoten geven de geur een warme en sensuele finish, waardoor het perfect is voor zowel overdag als ’s avonds.

Wat ik vooral waardeer aan deze geur is de langdurige geurbeleving. Zelfs na enkele uren is de geur nog steeds merkbaar aanwezig, zij het iets subtieler. Ik heb ook gemerkt dat de geur goed past bij alle seizoenen, hoewel het vooral geschikt is voor de lente en zomer vanwege de frisheid.

Lees ook:   Dior Sauvage Eau de Parfum vs Parfum: Wat is beter?

Hoewel Lacoste Live Eau de Toilette over het algemeen positieve punten heeft, kan het voor sommige mensen te zoet zijn. De zoetheid van de geur kan na verloop van tijd overweldigend worden, vooral als je niet van zoete geuren houdt. Ook vervaagt de geur na verloop van tijd, dus het kan nodig zijn om het gedurende de dag bij te spuiten.

FAQ

1. Hoe lang blijft Lacoste Live Eau de Toilette ruiken?

Lacoste Live Eau de Toilette heeft een goede houdbaarheid en blijft enkele uren ruiken. Na verloop van tijd vervaagt de geur echter, dus het kan nodig zijn om het gedurende de dag bij te spuiten.

2. Is Lacoste Live Eau de Toilette geschikt voor alle seizoenen?

Ja, Lacoste Live Eau de Toilette is geschikt voor alle seizoenen. De frisheid van de geur maakt het vooral geschikt voor de lente en zomer, maar het kan ook gedragen worden in de herfst en winter.

3. Voor welke gelegenheid is deze geur geschikt?

Lacoste Live Eau de Toilette is geschikt voor zowel casual gelegenheden als speciale gelegenheden. Het is een veelzijdige geur die gedragen kan worden tijdens het werk, een avondje uit of een informele bijeenkomst.

Conclusie

Lacoste Live Eau de Toilette is een energieke en levendige geur die perfect is voor de moderne man. Met zijn frisse en dynamische samenstelling zorgt deze geur voor een ware explosie van vitaliteit en jeugdigheid. Hoewel de geur enkele nadelen heeft, zoals de zoetheid en de vervaging na verloop van tijd, biedt het over het algemeen een aangename geurbeleving die langdurig aanhoudt. Als je op zoek bent naar een geur die je energie geeft en je levendigheid uitstraalt, is Lacoste Live Eau de Toilette zeker het proberen waard.

Lees ook:   Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum