Shaik Opulent Shaik Classic No 77 Eau de Parfum

Welkom bij mijn parfume blog! Vandaag wil ik graag een van mijn favoriete parfums met jullie delen: Shaik Opulent Shaik Classic No 77 Eau de Parfum. Dit is een luxueuze geur die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. In deze blogpost zal ik jullie alles vertellen over dit parfum, van de beschrijving en productspecificaties tot de geurpiramide en mijn persoonlijke review. Laten we beginnen!

Beschrijving

Shaik Opulent Shaik Classic No 77 Eau de Parfum is een weelderige en verfijnde geur die direct de zintuigen prikkelt. Deze parfum is gemaakt met behulp van de meest kostbare ingrediënten en biedt een unieke combinatie van warme en bloemige tonen. Het is een tijdloze geur die perfect is voor elke gelegenheid.

Productspecificaties

 • Merk: Shaik
 • Parfumnaam: Opulent Shaik Classic No 77
 • Eau de Parfum
 • Inhoud: 100 ml

Geurpiramide

De geur van Shaik Opulent Shaik Classic No 77 Eau de Parfum kan worden onderverdeeld in drie lagen: de topnoten, de middelnoten en de basisnoten.

Topnoten

De topnoten van deze parfum zijn verfrissend en prikkelend. Ze geven de geur een energieke en levendige start. De topnoten van Shaik Opulent Shaik Classic No 77 Eau de Parfum bevatten onder andere bergamot, grapefruit en zwarte bes.

Middelnoten

Na de topnoten ontwikkelen zich de middelnoten, die het hart van de geur vormen. Deze noten zijn meestal bloemig en zorgen voor een zachte en elegante touch. De middelnoten van deze parfum bevatten onder andere roos, jasmijn en lelietje-van-dalen.

Basisnoten

De basisnoten van Shaik Opulent Shaik Classic No 77 Eau de Parfum geven de geur zijn diepte en langdurigheid. Deze noten zijn vaak houtachtig en sensueel. De basisnoten van deze parfum bevatten onder andere sandelhout, vanille en muskus.

Lees ook:   Armani My Way Eau de Parfum

Geurindrukken

Shaik Opulent Shaik Classic No 77 Eau de Parfum is een rijke en complexe geur met verschillende lagen. De topnoten zorgen voor een verfrissende en fruitige opening, terwijl de middelnoten een bloemige en vrouwelijke touch toevoegen. De basisnoten geven de geur een warm en sensueel karakter. Het resultaat is een geur die zowel overdag als ’s avonds gedragen kan worden en perfect past bij elke gelegenheid.

Voordelen

 • Luxueuze en verfijnde geur
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Tijdloos en veelzijdig
 • Lange houdbaarheid
 • Mooie verpakking

Nadelen

 • Relatief prijzig
 • Niet voor iedereen geschikt

Voor wie is dit geschikt?

Shaik Opulent Shaik Classic No 77 Eau de Parfum is geschikt voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een luxueuze en verfijnde geur. Het is perfect voor mensen die houden van warme en bloemige tonen en graag een tijdloze geur willen dragen.

Parfumeur

De parfumeur achter Shaik Opulent Shaik Classic No 77 Eau de Parfum is Sheikh Mohammed Al Qasimi. Hij heeft deze geur gecreëerd om een gevoel van luxe en elegantie over te brengen.

Meer over het merk

Shaik is een exclusief parfumhuis dat bekend staat om zijn luxueuze en verfijnde geuren. Het merk is opgericht door Sheikh Mohammed Al Qasimi en biedt een breed scala aan parfums voor zowel mannen als vrouwen. Elk parfum van Shaik is zorgvuldig samengesteld met behulp van de meest kostbare ingrediënten en biedt een unieke geurervaring.

Enkele andere populaire parfums van Shaik zijn:

 • Shaik Opulent Shaik Classic No 33 Eau de Parfum
 • Shaik Opulent Shaik Classic No 55 Eau de Parfum
 • Shaik Opulent Shaik Classic No 99 Eau de Parfum
Lees ook:   Kenzo Jungle L'Elephant Eau de Parfum

Wat zit er in de doos?

Wanneer je Shaik Opulent Shaik Classic No 77 Eau de Parfum aanschaft, ontvang je een prachtig vormgegeven doos met daarin een flesje van 100 ml van het parfum. De verpakking straalt luxe en elegantie uit en maakt van dit parfum een perfect cadeau.

Review

Ik heb Shaik Opulent Shaik Classic No 77 Eau de Parfum persoonlijk getest en ik ben onder de indruk van de kwaliteit en veelzijdigheid van deze geur. De combinatie van fruitige topnoten, bloemige middelnoten en sensuele basisnoten zorgt voor een unieke geurervaring. De houdbaarheid is uitstekend en ik ontvang regelmatig complimenten wanneer ik deze geur draag. Het enige nadeel is de prijs, maar naar mijn mening is het de investering waard voor een hoogwaardige parfum zoals deze.

FAQ

1. Is Shaik Opulent Shaik Classic No 77 Eau de Parfum uniseks?

Ja, deze geur is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

2. Hoe lang blijft de geur van Shaik Opulent Shaik Classic No 77 Eau de Parfum hangen?

De houdbaarheid van deze parfum is uitstekend. Je kunt de geur de hele dag door blijven ruiken.

3. Kan ik Shaik Opulent Shaik Classic No 77 Eau de Parfum cadeau geven?

Absoluut! De prachtige verpakking en de luxueuze geur maken dit parfum een perfect cadeau voor een speciaal iemand.

Conclusie

Shaik Opulent Shaik Classic No 77 Eau de Parfum is een luxe en verfijnde geur die perfect is voor zowel mannen als vrouwen. De combinatie van fruitige, bloemige en sensuele tonen zorgt voor een unieke geurervaring. Ondanks de prijs is dit parfum de investering waard voor liefhebbers van hoogwaardige parfums. Ik raad het zeker aan!

Lees ook:   Milk_Shake Silver Shine Shampoo