Ariana Grande R.E.M. Parfum Review: Zoet & Dromerig

Ariana Grande is een van die beroemdheden met een iconisch geluid, uiterlijk, stijl en uitstraling.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Ze is herkenbaar voor zelfs het meest out-of-touch van het popcultuurpubliek. Ariana staat bijna bovenaan de lijst van beroemdheden die mensen graag hun uiterlijk willen repliceren.

Het is dus geen verrassing dat Ariana Grande een nieuwe geur heeft uitgebracht om haar fans te helpen haar iconische look (en essentie) te krijgen!

Ariana Grande REM Parfum 1

Shop op Ulta.com

De Grammy-Award-winnende multi-platina artieste heeft eerder haar stempel gedrukt in de geurindustrie en haar nieuwe rem parfum zal niets minder dan een ander succes zijn.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Wie maakt het?

De geur werd gelanceerd in 2020, een jaar voordat haar r.e.m. schoonheidsmake-uplijn debuteerde. Ariana kwam voor het eerst in de schoonheidsindustrie toen ze haar geur “Ari” uitbracht in september 2015.

Elke parfumlancering sindsdien is een succes! Dus, te oordelen naar haar geschiedenis, hoeven fans zich geen zorgen te maken over het ophalen van een fles r.e.m. Dit is de zesde geur in haar collectie.

Geurnoten

Als u op zoek bent naar iets zoets en lichts, is r.e.m. parfum iets voor u. De geur is zoet, gemengd met poederachtig, lavendel, fruit en karamel.

Het heeft hints van zout, aromatisch en bloemig. Het heeft een meer “volwassen” geur, maar laat dat je niet afschrikken! De oosterse vanille zal alle neuzen naar je toe laten draaien.

Lees ook:   Estée Lauder Sumptuous Rebel Mascara

Dus laten we het opsplitsen. Het geurtype is een mix van vanille, gezouten karamel, zoete marshmallow en sappige vijg. De topnoten zijn Kweepeer, Vijg, Gezouten karamel en Marshmallow.

Marshmallows

De middelste noten zijn Perenbloesem en Lavendelbloesem. Ten slotte zijn de basisnoten tonkaboon, muskus en sandelhout.

Wie zou het willen

Als je al van Ariana Grande houdt, heb je een beetje overtuigingskracht nodig om deze ongelooflijke fles gevuld met een uitnodigende geur te kopen.

REM Ariana Grande Parfum 2

Maar zelfs als je geen grote fan bent van Ariana’s muziek, zul je nog steeds dol zijn op wat r.e.m. te bieden heeft. De fles heeft een zoete, dromerige geur van een geur die je niet kunt neerzetten. Je zult het de hele tijd willen dragen!

Waar te dragen

Deze opmerkelijke, zoete geur kan tijdens bijna elk seizoen worden gedragen. Met zijn rijpe, oosterse vanillegeur is r.e.m. perfect om te dragen naar de kerk, werk, dates, leuke diners en zelfs evenementen van hoge klasse.

De enige keer dat je deze geur misschien niet wilt dragen, is in de winter, omdat dat geen gebruikelijke tijd is voor zoete en bloemige geuren. Maar het kan toch in de winter worden gedragen!

Verpakking en presentatie

De geur is net zo prachtig als de fles en de fles is net zo prachtig als de geur. De lichtpaarse vloeistof steekt mooi af tegen de kristalheldere fles.

Ariana Grande REM Parfum 3

Het is opvallend en zou in elke kast opvallen. De doorschijnende kristallen aan de buitenkant van de fles zorgen voor een prachtige en stijlvolle fles, net als Ariana Grande zelf!

Lees ook:   Kiehl's Ultra Facial Toner

Persoonlijke indrukken

Over het algemeen zijn mensen dol op het product! Er zijn maar weinig mensen die zeggen dat ze r.e.m. niet leuk vinden. De meeste mensen houden ervan of vinden het leuk, terwijl weinigen zich onverschillig voelen of er een hekel aan hebben. Op Google heeft het een beoordeling van 4,4 van de 5 sterren.

Een recensent zei dat het “het BESTE parfum” is dat ze ooit hebben gebruikt. Het overtreft zelfs Cloud, een ander parfum dat Ariana Grande heeft uitgebracht.

Fernweh Editions Kaarsen

REM Ariana Grande Parfum 4

Shop op Ulta.com

De recensent zei dat r.e.m. ‘niet te lief, niet te mannelijk’ is. We zouden het eens moeten zijn! Het is de juiste combinatie van zoet die het gewoon perfect maakt.

Voorstelling

Het vinden van het perfecte parfum kan een worsteling zijn! Het kan bijna onmogelijk lijken en je kunt uiteindelijk veel geld uitgeven aan geuren die je niet leuk vindt totdat je de perfecte hebt gevonden.

Om je te helpen bij je zoektocht, is het essentieel om het verschil te kennen tussen Eau De Toilette (EDT) en Eau De parfum (EDP). Het belangrijkste verschil is de concentratie van geurolie, die een cruciale rol speelt in hoe lang de geur mogelijk kan duren.

Eau De Toilette duurt meestal ongeveer drie tot vijf uur omdat het slechts 8-15% concentratie heeft. Eau De Parfum heeft echter een concentratie tot 30% en kan ergens tussen de vijf en acht uur meegaan.

Hoewel r.e.m. tot het laatste behoort, zal het slechts ongeveer vijf uur duren. Dus als je lang weg bent, moet je misschien de fles inpakken.

Lees ook:   https://www.deloox.nl/product/1231677/beauty-pillow-kussensloop.html

Voors & Tegens

Pros

  • Multifunctioneel: r.e.m. is een geur die je op bijna elk moment van het jaar kunt dragen. Er is geen specifieke tijd dat het niet kan worden gedragen. Je kunt de geur overdag, ’s nachts of tijdens een uitje dragen. Nogmaals, het is niet tijd- of evenementspecifiek. Het kan op elk moment worden gedragen.
  • Leeftijdsaanbeveling: Hoewel het een meer volwassen geur is, kan iedereen ouder dan 13 jaar het dragen.

Tegens:

  • Levensduur: De geur duurt maar vijf uur.
  • Prijs: Van alle parfums van Ariana Grande is r.e.m. de duurste.

Waar kan ik deze geur kopen?

De zoetgeurende geur is vrijwel overal te koop. Enkele grote vervoerders zijn Target, Ulta, Sephora, Luxor Fragrances en meer retailers.

Fernweh Editions Kaarsen

Wat is de volgende stap?

Nu kun je ook vloeibare liners, vloeibare oogschaduws, lippenstift, mascara en lipglosses uit haar schoonheidslijn kopen, samen met geuren. We kunnen alleen maar hopen dat ze snel een paardenstaart aan de mix toevoegt!